facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vlindersafari

Vlindersafari
Adres: Broekstraat 40, 5421 ZJ Gemert, Nederland
Telefoonnummer: 06 17204817
Staat: Noord-Brabant
District: Gemert-Bakel
Stad: Gemert
Route: Broekstraat
Huisnummer: 40
Postcode: 5421 ZJ


Openingstijden

maandag: 10:00–17:00
dinsdag: 10:00–17:00
woensdag: 10:00–17:00
donderdag: 10:00–17:00
vrijdag: 10:00–17:00
zaterdag: 10:00–17:00
zondag: 10:00–17:00

Recensies
Heel veel verschillende prachtig gekleurde tropische vlinders in een overdekte kas. De medewerkers zijn gastvrij en vertellen er graag en met veel enthousiasme over. Buiten is er een mooi aangelegde insectentuin met bloemen en kruiden. Ook hier interessante informatie over vlinders en rupsen, maar ook andere insecten zoals bijen. Daarnaast is er een kleine horeca-gelegenheid met eenvoudige lunch en een winkeltje. Parkeren kan op het terrein, dit is gratis. Het geheel is niet heel groot maar wel verrassend en erg leerzaam, zeker ook met kinderen. Alles is netjes en verzorgd en straalt vooral veel liefde voor de natuur uit.
Echt geweldig. Mijn zoontje van 2 wil elke dag wel heen. Mama! Vlinder kijken! Roept hij zodra we in de auto zitten.zelfs als we gewoon boodschappen moeten doennnDe kas waar deze prachtige vlinders vladderen, en vooral met zonnige dagen weten wij nu het personeel weet zoveel te vertellen en op zo'n leuke manier dat je eigenlijk niet uitgeluisterd raakt is niet groot maar wel erg leuk aangelegd. Wij doen gewoon meerdere rondjes omdat je zo vaak als je wilt in en uit mag lopen!nnZe hebben een prachtig terras tegen een prima prijs een lekkere bak koffie en een fantastische buiten tuin waar ook nog veel te zien en te zoeken is. Het is voor jong en oud een leuke belevenis. + een grote zandbak vol speelgoed!nnWij hebben een abbonement en zijn er nu afgelopen maand al 3 keer geweest. En elke keer als we komen zijn er weer nieuwe soorten vlinders bij gekomen!!!nnDaarnaast hebben ze nog een gedeelte met super leuke buiten planten!! Perk en vast! Elke keer weer kom ik met een tray thuis. Wat wil je ook tegen deze prijzen!nnGa zo door, Tot snel !!!
Super en heel verrassend! Van tevoren een duidelijke uitleg gekregen over de verschillende levensfases van een vlinder. Erg interessant! 40 tot 50 verschillende vlinders in de binnentuin. Buitenom ook heel erg mooi. Alles goed verzorgd. Zeker een keer naartoe gaan als je in de buurt bent. Leuk!
Vlindertuin is niet zo groot, leuke zitplekjes gerealiseerd om te genieten van de vlinders. Medewerkers zijn enthousiast en vertellen je graag alles over vlinders. Er is een leuk winkeltje met vlinder- accessoires. Horeca aanwezig, buitenterrasjes. Voor kinderen ook leuk rupsenpad aangelegd met allerlei opdrachten.
Klein maar fijn zeggen we. Klopt ook. Zoveel verschillende vlinders en dan ook nog veel. Een genot om rond te lopen. Personeel verteld je met heel veel plezier over de vlinders en hier zij er mee omgaan. Enorm verzorgd, een echte aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid