facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vlinderpunten Noordoost Twente

Vlinderpunten Noordoost Twente

Info

Verspreid over het landschap Noordoost-Twente liggen 11 unieke punten waar Twente te beleven is. Ze vertellen u hét verhaal van Noordoost-Twente.

Geschiedenis

Verspreid over het landschap Noordoost-Twente liggen de nu nog 11 unieke Vlinderpunten waar het Twentse landschap te beleven is. Elk van de 11 Vlinderpunten is te herkennen aan een kunstwerk van een grote rode Vlinder. Bij de Vlinderpunten kan de bezoeker informatie krijgen over de bijzonderheden in de directe omgeving, over het landschap maar ook over de andere Vlinderpunten. Onderling zijn de Vlinderpunten verbonden door middel van routes en arrangementen. Deze routes zijn met de auto, fiets of een ander vervoersmiddel af te leggen. De routes zijn verkrijgbaar bij de Vlinderpunten en de VVV’s in Noordoost-Twente.

Vanuit de Vlinderpunten worden verschillende activiteiten en arrangementen georganiseerd, zelfstandig en in samenwerking met de vlinderpunten. Er is van alles te beleven bij en in de omgeving van de verschillende instellingen. Lees meer over alle 11 de Vlinderpunten en maak kennis met het aanbod en de omgeving. Samen vertellen zij het verhaal van Noordoost-Twente!

Adres: Oldenzaalsestraat 39, 7591 GL Denekamp
Telefoonnummer: 0645626663
Stad: Denekamp
Route: Oldenzaalsestraat 39
Postcode: 7591 GL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Natura Docet Wonderryck Twente Natura Docet Wonderryck Twente 22 meter Heel leuk en vooral leerzaam museum. De kleinkinderen kregen een leuke opdracht over ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid