facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vlig Installatie Techniek

Vlig Installatie Techniek

Info

Vlig Installatie Techniek is een professioneel installatiebedrijf met al meer dan 40 jaar ervaring, die staat voor kwaliteit en service.

Adres: Nieuwedijk 22, 8531 HN Lemmer
Telefoonnummer: 0514 566 112
ln.eitallatsnigilv@ofni
Stad: Lemmer
Route: Nieuwedijk 22
Postcode: 8531 HN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pelletkachel Lemmer Pelletkachel Lemmer 2 km Woensdag is onze Edil Kamil Lille 8 up geplaatst door Albert -Jan ! Was even een klus...
Pelletkachel Lemmer Pelletkachel Lemmer 3 km Sinds 11 September complete installatie Pellet CV met Zonnen collectoren en werk prim...
Pelletkachelshuis Pelletkachelshuis 3 km Hele goede service staat altijd voor je klaar
Recensies
Ontzettend goede ervaring met Marcel gehad! Hij heeft voor ons vakkundig het leidingwerk voor onze nieuwe keuken verlegd en daarbij continue meegedacht over de beste oplossing! Hij werk super netjes en levert op wat hij belooft. Ik zou dit bedrijf absoluut aanraden!
Eindelijk een installateur die zijn afspraken na komt. Transparante offerte en vlotte realisatie. Marcel bedankt voor je meedenken en klasse arbeid.
Vooraf gemaak te afspraken worden super uitgevoerd,!!!
spoedig, competent, schoon, en vriendelijk, top
Al meer dan 15 jaar zijn wij klant van Vlig Installatie Techniek. Zelfs de ombouw van onze stacaravan werd goed begeleid in een adviserende rol en later professioneel uitgevoerd in de keuken, badkamer en verwarmingsruimtes. Zelfs stormschade op het dak werd in verband met de verzekering vakkundig hersteld. De winterdienst wordt nog altijd betrouwbaar en flexibel uitgevoerd. In het bijzonder willen we vermelden dat Klaas en Marcel Vlig in geval van nood ook in het weekend en op feestdagen bereikbaar waren en dat de prijs-prestatieverhouding dik in orde was. Vanaf vandaag kunnen we alleen de firma Vlig aanbevelen.
Alle werkzaamheden zijn zeer goed en professioneel uitgevoerd. Het bedrijf Vlig Installatie Techniek is alleen maar aan te bevelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid