facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vlietcars Personenauto's

Vlietcars Personenauto's

Info

Wij hebben cabriolets en exclusieve auto's, velgen, matten en windschermen van veel merken voor een goede prijs. Kom langs en bekijk onze showroom

Geschiedenis

Vlietcars Personenauto's

Adres: Rijksstraatweg 247, 3956 CN Leersum
Telefoonnummer: 0031612397272
Stad: Leersum
Route: Rijksstraatweg 247
Postcode: 3956 CN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf Cees Veer Autobedrijf Cees Veer 126 meter Steeds de goede hulp en adviezen door enthousiast personeel
Recensies
Prima fietsenverhuurder. Fietsen zijn altijd goed onderhouden, snelle communicatie via whatsapp en na afloop krijgen we altijd een drankje aangeboden.
Hier een MTB gehuurd, vaste prijzen voor hele gebied dus niet speciaal. Wel helm, vergunning en waterbidon erbij. Het was voor de persoon die de fietsen uitgaf en innam, was wel snel gestresst bij het uitgeven van een, en inname van twee fietsen. Maar goed. Prima fiets, lekker gefietst over de Leersumse MTB route.
Snelle reactie's goede velgen. Fijne service
Mtb gehuurd maar fietsen worden niet goed onderhouden. Kettingset was versleten en trapte door remmen hadden geen druk. Als je een nieuwe fiets hebt heb je geluk.
Goeden fietsen/ goeden service
Bestelling gedaan en de volgende dag geleverd. Kan het iedereen aanbevelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid