facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vliet montage

Vliet montage

Info

Uw badkamer, toilet en keuken vakkundig geïnstalleerd.



"Installatie en montage van badkamers en of keukens is een precies werk met oog voor detail. VlietMontage komt bij jou uit de buurt en verbouwt je badkamer en of keuken naar jouw wensen!!Jeroen van Vliet, met al zijn ervaring, kennis en diploma’s, heeft VlietMontage opgericht en heeft al vele badkamers en keukens naar volle tevredenheid geïnstalleerd en opgeleverd. Ook voor jouw badkamer maakt hij graag een mooie aanbieding."
Adres: Weg en land 37i, 2661DC Bergschenhoek
Telefoonnummer: 0622809514
Stad: Bergschenhoek
Route: Weg en land 37i
Postcode: 2661DC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00

Recensies
Jeroen is een absolute vakman! Een jaar geleden heeft hij in onze nieuwbouw woning een tegelvloer gelegd en badkamer, toilet en keuken geïnstalleerd. Vanaf het eerste gesprek heeft hij ons erg goed geholpen en meegedacht met de juiste maatvoeringen, indeling en keuze van tegelformaten. Binnen 3 weken was alles gerealiseerd en naar volledige tevredenheid! Waar wij iedereen binnen onze nieuwbouw wijk hoorden over de keukenleverancier, beschadigingen tijdens installatie etc......konden wij met een grote glimlach zeggen dat wij dit probleem niet hadden: Jeroen zouden wij aan iedereen aanbevelen...een meedenkende vakman, met oog voor detail en service met een glimlach!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid