facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vliek Tweewielers

Vliek Tweewielers
Adres: Groeneweg 17, 3851 KA Ermelo, Nederland
Telefoonnummer: 0341 559 337
Staat: Gelderland
District: Ermelo
Stad: Ermelo
Route: Groeneweg
Huisnummer: 17
Postcode: 3851 KA


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 08:00–18:00
woensdag: 08:00–18:00
donderdag: 08:00–18:00
vrijdag: 08:00–18:00
zaterdag: 08:00–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Ik kom hier al jaren. Ik ben altijd tevreden geweest over de kwaliteit en vriendelijkheid van deze fietsenzaak.nZe hebben leuk aanbod, fietsen worden netjes bijgehouden en je word altijd vriendelijk geholpen.nIk raad ze zeker aan.
Teleurstellend!! Gevraagd: achterband vervangen, schakeltjes verwijderen of indien nodig ketting vervangen en schakelsystem opnieuw instellen. Gekregen: verschillende dingen waar ik niet om heb gevraagd of voor is gebeld en een verkoper die er zenuwachtig over lacht... En met coulance is afgekocht. Jammer!
Top zaak.nWordt er deskundig geholpen. En heel belangrijk men neemt de tijd voor je .nErg prettig om daar wat te kopen, maar ook om je fiets te laten repareren.nKortom zeer tevreden.
Geweldig service. Mijn zoon had op de camping zijn Cube mtb derailleur behoorlijk beschadigd en was bang de rest van de vakantie niet meer te kunnen fietsen. Maar het technische team bij Vliek dacht hier anders over en binnen een dag zat mijn zoon alweer te crossen door het bos. Dit was alleen mogelijk door de grote hoeveelheid onderdelen die ze hier op voorraad hebben en de zeer handig handjes!
Heel klantvriendelijken leveren goed werk bij onderhoudsbeurten van mijn fiets.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid