facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vliek Tweewielers

Vliek Tweewielers

Info

Vliek tweewielers is een bedrijf waarin gezelligheid en kwaliteit beide te vinden zijn. U kunt hier terecht voor alle soorten fietsen en accessoires.Van moderne sportfiets tot de retro transport fiets.

Geschiedenis

Vliek Tweewielers is gevestigd aan de rand van het winkelcentrum van Ermelo. In het pand dat gebouwd is omstreeks 1900 hebben in de loop der jaren al verschillende fietsenmakers hun plaats gevonden.

Vliek Tweewielers heeft de merken Gazelle, Batavus,Focus, Multicycle, Merida, Thompson, Burgers, Alpina en Loekie in het assortiment. Naast fietsen worden vanzelfsprekend ook accessoires verkocht. U vindt bij ons een ruime collectie kinderzitjes, fietsendragers, tassen, regenkleding, banden, zadels en fietscomputers.

Kwaliteit en service is wat u krijgt als klant van Vliek Tweewielers. Wij geven gedegen advies bij aankoop, perfecte nazorg en lossen problemen zo snel als mogelijk op.

Ook voor elektrisch ondersteunde fietsen bent u bij Vliek Tweewielers aan het goede adres. Wij hebben alle elektrische fietsen van Gazelle en Batavus in ons assortiment. Daarnaast heeft u bij ons de mogelijkheid een elektrisch ondersteunde fiets te testen. Deze test hoeft niet beperkt te blijven tot een rondje door de straat maar kan enkele dagen duren.

In 2011 is de laatste verbouwing geweest bij Vliek tweewielers. er is een sportafdeling van 80 vierkante meter bijgekomen. Merken als Focus, Thompson en BBB zijn aan het assortiment toegevoegd.

Een goede fietsenmaker kan niet bestaan zonder uitstekende werkplaats. In onze ruime werkplaats staan professionele monteurs vijf dagen per week klaar om alle problemen op fietsgebied te verhelpen. Zij maken hierbij gebruik van professioneel gereedschap, een gedegen opleiding en een ruime dosis ervaring.

U vind op onze site slechts een deel van onze collectie terug. Breng een bezoek aan de winkel om de volledige collectie te zien.



"In verband met het corona virus willen wij stimuleren contacten te verminderen. Daarom hebben wij de haal- en brengservice gratis gemaakt. Op onze website kunt u een reparatie eenvoudig inplannen."
Adres: Groeneweg 17, 3851KA Ermelo (gemeente)
Telefoonnummer: 0341-559337
Stad: Ermelo
Route: Groeneweg 17
Postcode: 3851KA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Racefiets Ermelo, Fietsverhuur in Ermelo, Grootste aanbod fietsen, Sparta dealer ermelo, Boone Tweewielers, Tweedehands fietsen Elburg, Nijhuis Fietsen, Fietsenwinkel Barneveld
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Fietshalte De Fietshalte 488 meter Fijn geholpen door Hessel en Stephan. Ik kwam alleen even kijken voor een gebruikte M...
Fietsbeter Fietsbeter 1 km Afspraak maken ging erg makkelijk en snel. Leuk in contact en legt uit wat er aan de ...
Perima Cycling Perima Cycling 2 km Top zaak! Kennis van zaken en aandacht voor de klant. Het is wel heel gevaarlijk om h...
Recensies
Fijne zaak. Service gericht, nette voorraad fietsen en goede werkplaats.
Helemaal geweldig, wat een service, we zijn uit t bos gehaald met lekke band aangekomen bij de winkel koffie gehad en 10 minuten later zat er een nieuwe binnenband in en konden we weer verder.
Supergoed en netjes geholpen door bekwame vakmensen in jullie mooie fietsenwinkel. Een aanrader voor de fietsende Nederlander.
Zeer behulpzaam super technische kennis en groot assortiment fietsen goed geholpen echt een grote doos gebak verdient top aanrader dus
Mooie zaak & harde werkers. Communicatief moet er nog wel veel geleerd worden; klanten aankijken tijdens gesprek en goed luisteren!!! En niet een reparatie van een vorige fiets aanhalen waardoor de indruk aan de klant wordt gegeven alsof de klant het expres doet! Hoe bizar is dat!! De huidige elektrische fiets van een half jaar oud is al 5 maal terug geweest omdat er van alles aan markeert. Men wordt daar kennelijk moe van...wij óók!!! En de nieuwe onderdelen komen gek genoeg maar niet binnen. Aan empatisch vermogen ontbreekt het geheel! Triest, diep triest!!!
Goede service en een ruime voorraad. Wij hebben hier tijdens onze vakantie 2 fietsen gekocht. Een elektrische en een kinderfiets. Over de elektrische heel tevreden en de kinderfiets hebben we misschien een beetje te snel besloten… geen versnellingen, viel pas op toen we thuis waren maar goed. Maar de service was perfect, beide fietsen snel afgemonteerd zodat we ze nog dezelfde dag konden ophalen. Ook als je van wat verder weg komt kn ik deze winkel adviseren. Goed advies en een behoorlijke voorraad. Nieuwe fietsen kunnen ze ook opsturen tegen een redelijke vergoeding.
Heel blij met hun flexibele service. We hadden pech tijdens onze vakantie in Ermelo en we konden direct met onze fiets langs komen. Snel gerepareerd zodat en we toch nog die dag op de fiets konden stappen.
Je word hier altijd keurig en vriendelijk geholpen , zelfs vandaag met mijn step helpen ze me! We komen hier graag, onze volgende fiets zullen we ook zeker weer bij Vliek aanschaffen !
Wat een fietsenwinkel! Ziet er goed uit en de hulp is prima: duidelijke uitleg en geen haastwerk ondanks de drukte!
TOP winkel wat een geweldige Service en vriendelijk personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid