facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vliegles.info

Vliegles.info

Info

Zelf een keer een vliegtuig besturen? Boek nu uw proefles online op https://vliegles.info. Vliegles.info is onderdeel van EFTC (European Flight Training Center)

Geschiedenis

Zelf een keer een vliegtuig besturen? Boek nu uw proefles online op vliegles.info. Vliegles.info is onderdeel van EFTC (European Flight Training Center)

Adres: Machlaan 16 b, 9761TK Eelde
Telefoonnummer: 050 203 1980
Stad: Eelde
Route: Machlaan 16 b
Postcode: 9761TK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00
Zondag: 09:00 - 21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aoc Terra Eelde Aoc Terra Eelde 2 km EEEEEEl er zitten enge mensen oppp!
TerraNext TerraNext 2 km TerraNext is de opleider in de groene sector voor (jong) volwassenen.Verder groeien i...
De Maakschappij De Maakschappij 2 km De Maakschappij maakt kinderen enthousiast voor techniek door er mee te spelen en ont...
Raak Raak 3 km Raak, persoonlijke coaching, relatie coaching, trainingen, spirituele reizen & worksh...
Recensies
Matige ervaring gehad, De vliegles zelf was tof, de piloot was ook super chill, maar alles er om heen een groot drama. Ik heb na meer dan 3 maand nog steeds niet alles waar ik voor betaald heb. En dat na meermaals mailen en het zien van leesbevestigingen die dus niet beantwoordt worden. EDIT: Aangezien ik geen reply kan geven op de reactie die ik gekregen heb, voeg ik deze hier toe. Ik zal direct alle feitjes maar even melden in plaats van 1 interactie. Ik heb inderdaad een vliegles geboekt op onderstaande tijd. Ik heb op 6 juli en reminder gestuurd voor de video. daar heb ik dezelfde dag nog bevestiging op gekregen dat het die week nog geregeld zou worden. dit is niet gedaan. Op 2 september heb ik jullie in gebreke gesteld voor de niet geleverde dienst. Hier heb ik een leesbevestiging van gekregen op dezelfde dag maar deze is niet beantwoord. Ook heb ik hier aangegeven dat ik mijn geld terug wil in overeenstemming met de officiële regeling in gebreke stelling Wb6 art 81, 82 en 83 Op dat moment was de video al niet meer het punt maar meer de manier van zaken doen. Ik ben de hele week aan het proberen geweest om antwoordt te krijgen via de telefoon aangezien er niet gereageerd werd op mijn mails maar met bijna ieder half uur een telefoontje die automatisch doorgeschakeld werd naar voicemail voel je je afgezet. Nogmaals het gaat niet om de video maar om de manier van handelen. Uiteindelijk ben ik in contact gekomen om s'ochtends langs te komen op locatie en te wachten op een medewerker. Om daarna afgescheept te worden zonder fatsoenlijk gesprek. En ja ik heb suggesties gedaan voor de video, maar dat is naar aanleiding dat ik meer dan 3,5 maand heb moeten wachten. Niet dat ik de video niet accepteer. Ik kan begrijpen dat iets langer duurt als er geedit moeten worden maar de video is van de go-pro zo op het internet gegooid daar hoef je geen 3,5 maand over te doen. Daarnaast is de video aangedragen na dat ik 2x mijn geld terug heb gevraagd. Persoonlijk vindt ik dan ook het antwoordt een beetje zwak.
Geweldig , eerst op de simulator gevlogen , Alain 250 wauw. Daarna de vliegles. Fantastisch wat een uitzicht Cessna 182 Zeer professionele piloot , dat geeft veel zelfverzekering , prettig bij de eerste vlucht. Een aanrader.
Zelf naar Texel gevlogen en daar heerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar! Fantastische ervaring
Afgelopen zaterdagmiddag proefles gehad fantastische ervaring goed begeleid aanrader voor herhaling vatbaar !!!!
Super mooi bedrijf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid