facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vliegclub Hoogeveen

Vliegclub Hoogeveen

Info

Zweefvliegen bij vliegclub Hoogeveen, de Zweefvliegclub van het noorden.
Wil je leren vliegen, wil je dat je droom werkelijkheid wordt? Meld je dan nu aan!

Geschiedenis

Je kunt een introductievlucht boven Hoogeveen maken met een ervaren zweefvlieger. Voor 50 euro maak je een sleepstart naar 600 meter en vlieg je minimaal 20 minuten mee in een modern tweezits zweefvliegtuig. Een uitgebreide uitleg over zweefvliegen en de vliegclub is natuurlijk inbegrepen.

Meer informatie over meevliegen? http://www.vliegclubhoogeveen.nl/zelf-zweefvliegen.html

Adres: Plesmanstraat 2, 7903 BE Hoogeveen
Telefoonnummer: 0528264600
Stad: Hoogeveen
Route: Plesmanstraat 2
Postcode: 7903 BE



op zoek naar gerelateerd: Vliegen Hoogeveen, Ph 1525, Duo zweefvliegen, PH 1655, Zweefvliegtuig ritje, Wat is zweefvliegen, Kostprijs opleiding zweefvliegen, Zweefvliegen 3 personen
Recensies
Wow wat een top club! en wat een geweldige ervaring om een keer zweef te vliegen. Zal het niet snel vergeten, en kom zeker nog snel een keer terug! Duidelijke uitleg, en veilig gevoel gedurende de gehele vlucht. Hier ben je in goede handen!
Prachtige vlucht gemaakt. Heerlijk kunnen genieten van de omgeving. En de mensen van de club leggen je van alles uit over het zweefvliegen. Echt een aanrader!
Vertaald door Google Geweldige ervaring zeer vriendelijke en grappige instructeur. Mooie gemakkelijke vlucht bij mooi weer. Origineel Great experience very friendly and funny instructor. Nice easy flight in great weather.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid