facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VLIEG Makelaars OG Heerhugowaard

VLIEG Makelaars OG Heerhugowaard

Info

VLIEG Makelaars OG is sinds 1975 gevestigd in Heerhugowaard en actief in de gemeenten Heerhugowaard, Langedijk, Koggenland en Schermer.

Geschiedenis

Onze makelaars kunnen zich concentreren op de woningmarkt in deze gemeenten en
daarbuiten nemen onze makelaars van andere vestigingen het over. Met deze focus en 4 makelaars in de buitendienst zijn wij in staat uw belang optimaal te behartigen. VLIEG Makelaars Heerhugowaard is al vele jaren niet voor niets de meest verkopende makelaar van Heerhugowaard.

Onze kracht: deskundigheid, kwaliteit, flexibiliteit en persoonlijke aandacht.
Onze specialisme: aan/verhuur bestaande woningen, woning verhuur, verkoop/verhuur nieuwbouwwoningen, taxaties en hypotheekadvisering.

VLIEG Makelaars is onderdeel van de VLIEG Advies Groep, sinds 1974 actief op het gebied van de woning en bedrijfsmakelaardij, hypotheken, verzekeringen en pensioenen. VLIEG Makelaars vindt u in Alkmaar, Amsterdam, Bergen, Haarlem, Heerhugowaard, Hoofddorp, Lelystad, Schagen en Zaandam. Graag verwijzen wij u voor meer informatie naar onze website www.vlieg.nl.

Teamwork. Daar draait het om bij VLIEG Makelaars. Met 10 vestigingen, verspreid door heel Noord Holland en Flevoland, en een veelzijdig dienstenpakket, zet ons team zich dagelijks volop in voor particulier en bedrijf.

VLIEG Makelaars Heerhugowaard is gevestigd aan het Stationsplein 25, op een prima bereikbare locatie naast het NS station met gratis parkeren voor de deur. U bent altijd welkom, ons motto is "wij zijn altijd voor u open". De klant is bij ons koning !

Wij heten u van harte welkom ! De koffie staat klaar.

Adres: Stationsplein 25, 1703 WD Heerhugowaard
Telefoonnummer: 072 - 571 71 44
Stad: Heerhugowaard
Route: Stationsplein 25
Postcode: 1703 WD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: VLIEG Makelaars Alkmaar, Makelaar Heerhugowaard huren, VLIEG Makelaars Lelystad, VLIEG Bedrijfsmakelaars, VLIEG Makelaars Schagen, Binnenkort in de verkoop Heerhugowaard, Funda Heerhugowaard, VLIEG Hoofddorp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Bever Heerhugowaard De Bever Heerhugowaard 1 km Prima uitzicht
Nieuw Waard - Heerhugowaard Nieuw Waard - Heerhugowaard 2 km Prachtig ingeklemd tussen water en een lint van groen wordt Nieuw Waard gerealiseerd....
Tuytpark Tuytpark 24 km Mooie, jonge, groeiende en groene wijk met o.a. Sporthal De Draai.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid