facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VLIEG Makelaars OG Alkmaar

VLIEG Makelaars OG Alkmaar

Info

Woningmakelaars, bedrijfsmakelaars, vastgoed adviseurs, taxaties, hypotheek en verzekering specialist in Noord Holland. Kantoren in Alkmaar, Amsterdam, Amstelveen, Bergen, Haarlem, Heerhugowaard, Hoofddorp, Lelystad, Schagen, Zaandam.

Geschiedenis

VLIEG Makelaars Alkmaar is gevestigd aan de Robijnstraat 7 in Alkmaar. Op deze fraaie zichtlocatie aan de Zuid-ring van Alkmaar, schuin tegenover het AZ stadion (circa 100.000 verkeersbewegingen per etmaal), werkt een zeer gedreven commercieel team.

Onze specialismen zijn het aankopen, verkopen en verhuren van zowel bestaande bouw als ook nieuwbouw in de regio groot Alkmaar. Onze Erkende Hypotheekadviseur staat altijd paraat. Als een van de weinige makelaarskantoren zijn wij ook op de zaterdag standaard beschikbaar voor afspraken. Laat u verrassen door onze service en neem gerust contact op! Op deze pagina vindt u tevens de beoordeling die we van onze klanten hebben ontvangen...een 8.5 gemiddeld en daar zijn we best trots op!



"Ons uitgebreide netwerk van kantoren is een duidelijke meerwaarde voor zowel particuliere als professionele opdrachtgevers wat betreft vastgoed, hypotheken en verzekeringen."
Adres: Robijnstraat 7, 1812 RB Alkmaar (gemeente)
Telefoonnummer: 072 - 511 06 00
ln.geilv@raamkla
Stad: Alkmaar
Route: Robijnstraat 7
Postcode: 1812 RB


Openingstijden

Maandag: 08:45 - 17:30
Dinsdag: 08:45 - 17:30
Woensdag: 08:45 - 17:30
Donderdag: 08:45 - 17:30
Vrijdag: 08:45 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: vlieg makelaars heerhugowaard, makelaar alkmaar, vlieg makelaars schagen, vlieg makelaars zaandam, vlieg makelaars alkmaar aanbod, vlieg makelaars hoofddorp, vlieg makelaars heerhugowaard huurwoningen, vlieg makelaars haarlem
Recensies
Ik heb veel van mijn verzekeringen via Vlieg afgesloten en toen ik een nieuwe auto ging kopen was het dan ook de logische stap om hier een offerte aan te vragen; daarnaast heb ik ook zelf op internet het één en ander vergeleken. Richard heeft mij snel een offerte toegestuurd o.b.v. hetgeen dat ik aangevraagd had. Doordat ik niet helemaal thuis ben in de subtiele nuances tussen verzekeringen en de prijsverschillen wat uiteen liepen heb ik gevraagd om een toelichting waarop Richard mijn wensen nogmaals inventariseerde om vervolgens aan de hand hiervan een polis op maat te zoeken waarbij ik weliswaar iets meer betaal dan via een online aanbieder, maar wel verzekerd ben van een goede service. Het afsluiten van zowel de nieuwe verzekering als het afhandelen van de vorige verzekering ging snel en ik werd netjes op de hoogte gehouden, ook toen ik na de aankoop nog vragen had over mijn nieuwe verzekering krijg ik een snel, juist en volledig antwoord op mijn vragen. Samengevat ben ik ontzettend tevreden over de dienstverlening van Vlieg en in dit geval met Richards inzet in het bijzonder, ga zo door! :
Wij zijn heel goed geholpen door Vlieg makelaars. Met name Kamil die ons tijdens de kennismakingsgesprekken heel erg goed heeft geadviseerd over de mogelijkheden en ons hypotheekaanvraag uiteindelijk ook heeft ingediend. Dit met succes, want ons hypotheek is rond! Kamil denkt altijd goed mee en heeft veel kennis. Voor iedereen die nog een huis wilt kopen is Vlieg makelaars, Kamil & Stephan als aankoopmakelaar zeer zeker een aanrader!
Hele fijne samenwerking gehad met Kamil en Heleen. bedankt voor de professionele dienstverlening.Het proces verliep van het begin tot het einde erg efficiënt en soepel . Super geholpen door hypotheek adviseur kamil . Als je op zoek bent naar een deskundige,klantvriendelijke en behulpzame hypotheekadviseur dan moet je zeker bij Kamil zijn. Bedankt team Vlieg makelaar.
Mijn hypotheekadviseur Kamil Karaer heeft uiterst zijn best gedaan om mijn hypotheek zo goed mogelijk rond te krijgen. Een fijne adviseur met kennis van zaken. Snelle communicatie en altijd meedenkend over het juiste advies. Een expert in zijn vakgebied. Hartelijk dank voor je inzet Kamil. Ook wil ik Heleen van Dokkum hartelijk bedanken voor haar hulp en professionele manier van werken.
Ik zou u van harte adviseren om niet met deze verschrikkelijke horror makelaar in zee te gaan, ik heb een hele nare ervaring overgehouden aan dit bedrijf/firma mooie dingen beloven en ik hoefde mij geen zorgen te maken , eindstand alles voor bepaalde datums niet nagekomen zij hebben alleen maar fouten gemaakt in dit aankoopproces al met al zou ik u deze makelaar zeker niet aanbieden u bent een dief van uw eigen portemonnee ik wil mensen behoeden voor de fout die ik heb begaan om die andere te besparen is toch weer een grappie van 2 ruggen ruim voor Jan lul/niks. Onprofessionele behandeling heel brutaal ook nog eens aan de telefoon, ik zou voor de mensen die hiernaar kijken adviseren om beter naar Karin kuiken te gaan die vrouw heeft mij binnen 2,5 week helemaal goed gezet ik heb spijt dat ik haar niet eerder gevonden heb om mij te helpen deze mevrouw is uw geld dubbel en dwars waard een echte aanrader vlieg na 8 weken geen stap vooruit gemaakt en mevrouw kuiken heeft mij in 2,5 week zonder gezeur en gezeik tot de puntjes op de i perfect geholpen als u met vlieg in zee gaat kunt u beter u geld in het kanaal gooien of doneren aan een goed doel! Bij vlieg heb ik het gevoel snel iemand laten tekenen zoals bij mij is gebeurd dat ze je aan het haakie hebben een factuur kunnen sturen bij mevrouw kuiken word er gewerkt op no cure no pay basis dus laat u niet in de maling nemen zoals bij mij is gebeurd ik heb alles voorgekauwd voor deze firma zelf het huis gevonden en bepaalde documenten wel tot 3x toe moeten opsturen, uit wanhoop ben ik hier naar binnengelopen en wat krijg je ervoor terug dat je nog wanhopiger word bij deze wil ik vlieg bedanken voor alle hoofdpijn die ze mij gegeven hebben voor Jan lul. GEWELDIGE AFRADER!!!!
Mijn dossier was behoorlijk lastig ivm scheiding maar het team van vlieg heeft me uitstekend geholpen om mijn financiering rond te krijgen. Qua communicatie was het altijd kort en fijn schakelen. Met dank aan het team: Kamil, Heleen, Celeste en Dominique + dank aan team makelaardij: Amy Korstanje
Wij zijn super goed geholpen door Stephan, Kamil en Heleen tijdens onze rollercoaster. Na de fijne bezichtiging met Stephan heeft hij ons doorverwezen naar hypotheekadviseur Kamil. Op zeer korte termijn konden wij al bij Kamil terecht en heeft hij ons samen met Heleen van A tot Z geholpen tijdens het hele proces, super fijn helemaal omdat wij startend zijn op de woningmarkt. Het Vlieg team is zeer meedenkend en staat altijd voor je klaar, ze stellen je volledig gerust. Wij raden iedereen Vlieg Makelaars aan!
Fijne makelaar: Vlieg Makelaars. Wij zijn heel goed geholpen door Tessa Leeuwenkamp. Naast expertise, enthousiasme, marktkennis heeft ze ons continue proactief geinformeerd en op de hoogte gehouden van de status en daarmee goed begeleid bij iedere stap.
Onze hypotheek is rond !!! dankzij vlieg, Heleen en vooral door Kamil hij heeft ons super goed geholpen!. Super mee denkend en fijn om mee samen te werken ! Dank jullie wel
Contact met VLIEG assurantiën om een en ander te wijzigen was heel plezierig. Lof voor Jeannette Beens die de hele correspondentie zo snel, vakbekwaam en foutloos organiseerde.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid