facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VLIEG Makelaars en Hypotheken Amstelveen

VLIEG Makelaars en Hypotheken Amstelveen

Info

Specialisten inzake Hypothekenadvies en Vastgoed in het gebied Amstelveen/ Amstelland!

Geschiedenis

Specialisten inzake Hypothekenadvies en Vastgoed in het gebied Amstelveen/ Amstelland!



"Ons uitgebreide netwerk van kantoren is een duidelijke meerwaarde voor zowel particuliere als professionele opdrachtgevers wat betreft vastgoed, hypotheken en verzekeringen."
Adres: Rembrandtweg 164, 1181 GZ Amstelveen
Telefoonnummer: 020-2404888
Stad: Amstelveen
Route: Rembrandtweg 164
Postcode: 1181 GZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: vlieg makelaars aanbod, vlieg makelaars zaandam, vlieg makelaars heerhugowaard, vlieg makelaars alkmaar aanbod, vlieg makelaars schagen, makelaar vlieg hoofddorp, vlieg makelaars heerhugowaard huurwoningen, vlieg makelaar huurwoning
Recensies
Als starters zijnde is het kopen van je eerste woning heel erg spannend, en omdat het natuurlijk heel nieuw is ben je niet altijd in alle zaken thuis. Het aankopen van onze woning is dankzij Wendy Terpstra en Guido Schotten heel soepel, vlot, zorgeloos, informatief en fijn verlopen. Wij hebben de gesprekken met Guido heel positief en goed ervaren. Er is zeer goed naar onze situatie gekeken en naar onze wensen geluisterd, en zo zijn we tot een mooi eindresultaat gekomen. Wij hebben al onze vragen kunnen stellen en die zijn met alle aandacht en kennis beantwoord. Verder zijn de uitdagingen waar we tegen aanliepen tijdens het aanvragen zeer professioneel behandeld en zijn we goed bijgestaan. Wij willen hierbij ook onderstrepen dat Wendy heel erg behulpzaam is geweest en onze dossier heel goed en nauwkeurig heeft behandeld. Wij waarderen het enorm dat er naar onze wensen is geluisterd en dat er een passende oplossing is gevonden voor onze situatie, dat wij altijd terecht konden met onze vragen, dat we duidelijke informatie en goede begeleiding meekregen, de betrokkenheid was super en het is allemaal snel geregeld. Bedankt Wendy, Guido en team Vlieg! Vriendelijke groeten van Aslihan en Kemal.
Jaren geleden via Vlieg ons huis aangeschaft en nu moest hij na scheiding op 1 naam komen. Waar we van andere adviseurs meteen te horen kregen dat dit nooit zou lukken zag Guido Schotten wél mogelijkheden. Hij heeft alles uit de kast getrokken en het is gelukt. Heel blij met alle hulp van Guido en Birgit!
Uitstekend geholpen met de aanvraag van mijn hypotheek door VLIEG. Er zaten vele haken en ogen aan, maar door grote inzet is het toch gelukt. Kan het iedereen aanraden!
Uitstekend geholpen door Vlieg hypotheken. Zeker een aanrader!! Geholpen door Guido, die heeft uitstekend werk geleverd
Raymond en Wendy gaan echt tot het gaatje om het beste voor je eruit te halen. Waar anderen stoppen geven zij niet op. Ook al deed de geldverstrekker echt heel moeilijk, ze gingen door,] en hebben het toch voor elkaar gekregen. Echt een aanrader en we gaan hier zeker weer heen als we iets anders kopen!
Ze werken heel professioneel kwamen zeer goed voorbereid aan bij de eerste afspraak en hadden daarmee gelijk ons vertrouwen gewonnen wat uiteindelijk resulteerde in een goed heel verkoop resultaat. Ton en Wil
Geweldig geholpen door Guido en Birgit, bij ons eerste huis! Ontzettend bedankt voor de goeie inzet en hulp!
Kamil Karaer heeft ons enorm goed geholpen bij onze hypotheek aanvraag. Hij denkt goed mee, is geduldig en enorm professioneel. We konden ons geen betere adviseur wensen. Bedankt Kamil!!
Al meer dan 13 jaar zijn wij klant bij Vlieg hypotheken Amstelveen. Altijd professioneel, kundig en persoonlijk advies. Maatwerk bij het leveren van diensten. Ze weten wie je bent, altijd vriendelijk. Gevraagd èn ongevraagd goed advies wat voor mijn gezin veel heeft opgeleverd in de afgelopen jaren. Na gedegen onderzoek en meerdere gesprekken met andere partijen komen we weer bij Vlieg uit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid