facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vleugels voor Balans

Vleugels voor Balans

Info

Geregistreerd natuurgeneeskundig therapeut bij BATC

Geschiedenis

Welkom bij Vleugels voor Balans

Vleugels voor Balans is een solo praktijk voor Psychosociale Coaching & Welzijn, gevestigd op Walcheren/Zeeland.

“Lichaam en geest zijn een cybernetische eenheid, deze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden”. Deze vooronderstelling is het uitgangspunt in deze praktijk.

Dit betekent dat jij altijd de garantie hebt dat jij één vaste Coach/Masseur hebt gedurende jouw traject. Hierdoor kan veiligheid en vertrouwen opgebouwd en gewaarborgd worden. Wat jouw proces bevorderd.

NLP:
NLP is een houding (gedrag/communicatie) en een methodologie die een grote reeks technieken omvat. Tijdens mijn studie heb ik mij deze technieken eigen gemaakt. Dit heeft mij gebracht waar ik nu sta en toe ben aan de volgende uitdaging, met mijn enthousiasmerende persoonlijkheid, kracht en inspiratie/motivatie mijn medemens te coachen door mijn kunde in de praktijk te brengen en hen met mijn kennis en vaardigheden van dienst te zijn.

Onder begeleiding van een professionele NLP Master Coach werk jij vanuit jouw eigen motivatie aan jouw psychosociale vraagstuk. Geen ingewikkelde technieken en theorieën. Rechtstreekse, doeltreffende en kortdurende begeleiding bij jouw hulpvraag.

Ben jij nieuwsgierig wat NLP voor jou kan betekenen, dan nodig ik jou graag uit de site verder te lezen en/of contact met mij op te nemen

Massage:
Sinds juli 2017 ben ik met enorm veel enthousiasme gestart met het volgen van cursussen om mijzelf allerlei massage technieken eigen te maken.

Bij Vleugels voor Balans kan jij ook terecht voor diverse massages.

De praktijk Vleugels voor Balans werkt vanuit een holistische werkwijze volgens de 5 natuurgerichte principes..

De praktijk staat open voor volwassenen vanaf 18 jaar.

Iedereen die daar behoefte aan heeft verdient het om op een inspirerende wijze zichzelf te ontwikkelen.

Kijk voor meer informatie op: www.vleugelsvoorbalans.nl



"Vleugels voor Balans is een solo praktijk waar jij terecht kan voor NLP Coaching, Sport, - en Ontspanningsmassage, gevestigd te Middelburg, Zeeland.Als professionele NLP Master Coach begeleid ik jou om vanuit jouw eigen motivatie aan jouw psychosociale vraagstuk te werken. Geen ingewikkelde technieken en theorieën. Rechtstreekse, doeltreffende en kortdurende begeleiding bij jouw hulpvraag.Ontdek wat jouw favoriete Sport, - of Ontspanningmassage is."
Adres: Schenge 4, kamer 12, 4335 XS Middelburg
Telefoonnummer: 0639358855
Stad: Middelburg
Route: Schenge 4, kamer 12
Postcode: 4335 XS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Haar Natuur - Praktijk voor ouder & kind Haar Natuur - Praktijk voor ouder & kind 4 km � Energetisch therapeutisch werker. Psycho-educatie, trainingen en consulten voor oud...
Saskia Saskia 5 km Ontwikkelingscoach voor kinderen en hun ouders, www.ontwikkelingscoachsaskia.nl
Sylvane & Maarten Sylvane & Maarten 5 km Vertaald door Google Maître Stabile leidt de zaak van mijn echtgenoot in de Vaucluse....
Recensies
Deskundig ,ontspannen en relekst.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid