facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vleesvanons.nl

Vleesvanons.nl

Info

Vlees zonder streken, dat is waar wij voor staan. Geen poespas, geen geheimen, een duidelijke keten en een respectvol leven voor onze dieren.

Adres: loorlaan 41, 7773AL Hardenberg (stad)
Telefoonnummer: 31647494079
Stad: Hardenberg
Route: loorlaan 41
Postcode: 7773AL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IKB Nederland IKB Nederland 441 meter Varkenspost.nl is hét herkenbare en deskundige aanspreekpunt voor de veehouderijsecto...
Sproeitotaal.nl Sproeitotaal.nl 539 meter Wij zijn Sproeitotaal.nl en wij zijn uw beregeningsspecialist
Autosol Benelux Autosol Benelux 3 km Otto Durst laid the foundation stone for our successful business in 1929. He develope...
Zorgbedonline.nl Zorgbedonline.nl 3 km Zeer tevreden! Bed is snel bezorgd en werkt super
SalesEngines SalesEngines 36 km Ik werk al een paar jaar met veel plezier met Jacco samen. Altijd vrolijk, profession...
Recensies
Ja hoog tijd om een review te schrijven over dit geweldige bedrijf. Heerlijk vlees, prachtige filosofie, goede service. Gewoon top!
7.5% van een rund besteld en de smaak is echt heel erg goed, er zit van alles wat tussen, biefstuk, rollade, rosbief, stoof lap etc. Je ziet dat de stukken vlees puur gelaten zijn en niet kunstmatig mooier gemaakt, gewoon vacuüm verpakt om ingevroren te worden. Het is goed om te weten wat je eet en bij vleesvanons weet je gewoon dat je een gezond rund koopt dat een goed leven heeft gehad en natuurlijke voeding tot zich heeft kunnen nemen, wat zich weer vertaalt in betere voedingsstoffen in het vlees.
Keer op keer reuze lekker vlees van de hoogste kwaliteit! Het bestel en bezorgproces van mijn 10 à 20kg levering is telkens heel goed geregeld met persoonlijke en heldere communicatie, direct met Robert. En dat is allemaal ook nog eens voor een eerlijke prijs geregeld, kortom, ik ben een fan!
Fantastisch bedrijf. Alles klopt. Dieren hebben een goed leven, het vlees bevat geen troep en smaakt heerlijk, de prijs is super, bezorging loopt gesmeerd en het vlees wordt in keurige porties geleverd.
Voor de vierde keer vlees besteld bij vlees van ons! Het is van perfecte kwaliteit, ziet er goed uit en is zeer smakelijk! Het is pakket is zeer divers er zit voor ieder wat wils in! Voor iedereen die kwalitatief goed en lekker vlees zoekt, hoeft niet verder te zoeken bestel en laat u verassen! Prijstechnisch is het ook zeker de moeite waard!
Van horen zeggen.... en inmiddels vriezer weer vol gekocht. Zo mooi mals , zo mooi doorregen echt een goed product.... We zijn echte bbq liefhebbers en dit maakt van een bbq een culinair feestje. Nu ik weet waar de runderen vandaan komen, maakt dit het nog specialer.
Goede service, goed vlees en duidelijke communicatie
Lekker vlees op een eerlijke manier aangeboden. Goede prijzen en fijn verpakt!
Top bedrijf met het beste kwaliteit vlees voor een hele eerlijke prijs!
Geweldig gemarmerd vlees. Puur en eerlijk. Fantastisch product voor een goeie prijs!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid