facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vleeschhouwerij De Scharrelaer

Vleeschhouwerij De Scharrelaer

Info

Vleeschhouwerij De Scharrelaer voor ouderwetse service en kwaliteit!

Geschiedenis

Een vol ambachtelijke slagerij die zich specialiseert in vlees en vleeswaren uit eigen worstmakerij. Bekend om ons eigen rundvlees wat direct bij de boer wordt ingekocht. Komt u gerust eens langs in de winkel voor de echte smaakbeleving van vlees zoals het moet zijn!



"Vleeschhouwerij De Scharrelaer is een begrip in Nieuw-Vennep en omstreken. Hèt adres voor al uw vlees, vleeswaren en meer. Sinds 1890 is de slagerij hier al gevestigd onder de naam Kroes en sinds 1 Januari 2012 bekend onder de naam Vleeschhouwerij De Scharrelaer.Uiteraard, de naam zegt het al, bent u bij ons aan het juiste adres voor echt scharrelvlees. Wij vinden de leefomstandigheden en gezondheid van onze dieren zeker zo belangrijk als de kwaliteit van ons vlees en dat proeft u!"
Adres: Hoofdweg 1336, 2153 LT Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: 0252672242
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Hoofdweg 1336
Postcode: 2153 LT


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 06:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: keurslager nieuw vennep, slager nieuw vennep symfonie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Keurslagerij Outshoorn Keurslagerij Outshoorn 151 meter Partyban besteld. Website gebruiksvriendelijk. Kwaliteit hapjes heel goed. Zeer tevre...
Moodfor Moodfor 151 meter Fijne slager, goede producten en vriendelijk personeel! Kom hier graag mijn vlees hal...
Horeca Slagerij Gezond Horeca Slagerij Gezond 644 meter Wij zijn Horeca Slagerij Gezond. Wij leveren vlees en vleeswaren op locatie. Daarnaas...
Keurslagerij Van der Meer, Nieuw-Vennep Keurslagerij Van der Meer, Nieuw-Vennep 1 km Super die grillworst. Bijna 3 jaar gemist, thx Arjan en de groeten aan de vakantiegan...
Recensies
Ondanks alle goede reviews ben ik niet te spreken over deze hofslager. Mijn eerste en meteen ook laatste ervaring. Op bestelling ca 2 KG kalfsschenkel opgehaald om een mooie ossobuco te maken. Helaas ongevraagd en ongemeld 7 ! gezaagde en diepgevroren stukken. Tof als je ‘s morgens wil beginnen te koken voor 8 gasten die avond. Wel in lijn met de prijs: die was ook niet mals.
Heerlijke worst en de beste filet americain uit de regio en fijn personeel
Op advies van buren een vlees gehaald, voor de BBQ, wat was dat lekker zeg! Heerlijk vlees, mals, en lekker gekruide spiesjes. Alles klopte! Hier gaan wij vaker naartoe!
Aardig personeel, goed vlees en altijd een lekker plakje worst voordat ik de winkel verlaat. Ik kom zeker terug!
Goed en eerlijk vlees, super aardig personeel. Rookworst, filet americain en shoarma bijvoorbeeld zijn aanraders. En het ouderwetse plakje worst toe maakt ieder bezoek een feestje!
Heerlijk vlees van duidelijke afkomst en bofkippen ipv plofkippen. Vriendelijk personeel en fijne sfeer. Altijd leuk om hier kwaliteitsvlees te halen, inclusief gratis tips en bereidingsadvies. Aanrader!
Wat fantastisch goed en eerlijk vlees bij deze slagerij. Weer net zo eerlijk en smaakvol zoals vroeger. Subliem. Vijf volle sterren voor deze slagerij.
Wat een goed slager Was bij de vers boerderij had daar verse worst gehaald kwam bij deze slager vandaan Top product
Eerlijk en heerlijk vlees!
Super slagerij! Aardige bediening en een vakman die weet waar hij mee bezig is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid