facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VLD Sweden

Info

VLD SWEDEN ~ De band met uw hond~

VLD SWEDEN levert maatwerk.
Alles wordt met de hand gemaakt met kwaliteits leer uit Zweden, Duitsland en Nederland. Al de producten worden op maat gemaakt.

Geschiedenis

Welkom op de fanpagina van VLD Sweden, de online winkel voor uw complete hondenuitrusting.

Vertel ons hier wat je van onze producten vindt, heb je vragen, ideeën of suggesties laat het ons dan weten.

bezoek onze website www.vldsweden.nl.
[email protected]

Producten

Lederen halsbanden wel of niet met lamslederen voering.
Lederen halsband met naam en lamslederen voering
VLD Pro Harnas
VLD Tracking harnas
VLD Pro looplijnen
Halsband met naam van blank zadel leer (speciale uitvoering)
Halsband met naam met slipketting
Lederen dummy met naam
Lederen sleutelhanger met naam

Adres: Lange dreef 1A, 4307AD Oosterland, Zeeland, Netherlands
Telefoonnummer: 0111850797
moc.nedewsdlv@ofni
Stad: Oosterland
Route: Lange dreef 1A
Postcode: 4307AD


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 16:30
Dinsdag: 08:30 - 16:30
Woensdag: 08:30 - 16:30
Donderdag: 08:30 - 16:30
Vrijdag: 08:30 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: halsband met naam, halsband hond leer breed, lederen halsband met naam, leren halsband hond handgemaakt, brede halsband met naam, leren halsband amerikaanse stafford, leren honden halsbanden met naam, hondenlijn met naam
Recensies
Prachtige halsbanden van extreem goede kwaliteit. Kreeg goed advies om voor mijn Rottweilers een wat bredere band te krijgen, en dat bleek uiteindelijk ook de beste keuze. De banden zijn echt rottweiler proof, hoewel een ringetje los was gelaten bij onze wildste rottie werd het probleem direct opgelost, met een kleine attentie erbij. Nooit meer last van gehad. Ik zou zeker vaker bij VLD Sweden bestellen als dat nodig is. Klantvriendelijkheid en professionaliteit staan duidelijk bovenaan het lijstje. Fijn om te ervaren dat er nog bedrijven zijn waarbij je een persoon bent en geen nummer!
Het mag zeker gezegd worden dat de service van VLD Sweden meer dan top is.De halsband met de naam van Grietje erop hadden we al.De riem nog niet, helaas riem terug gestuurd, haak was defect. Met een week de de riem al terug. Met nieuwe Haak en als extra een mooie sleutelhanger met Bullmastiff erop. Bedankt!
Top service. Geen massaproductie. Goede kwaliteit halsband. Super vriendelijk aan de telefoon. Betrokken bij de klant; denken met je mee en doen er alles aan om aan de wens van de klant te voldoen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid