facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor vlagonline.nl

vlagonline.nl

Info

Bij Vlagonline.nl kunt u gemakkelijk en snel online uw vlag kopen. U kunt bij ons vrijwel alle vlaggen online bestellen en binnen 24 uur in huis hebben.

Geschiedenis

De grootste vlaggenwinkel van het web

Vlagonline.nl is de grootste online vlaggenwinkel van Nederland. Dankzij de snelle levertijd en scherpe prijzen krijgt Vlagonline.nl het voor elkaar om klanten blij te verrassen met het assortiment en de levertijd. Als u een vlag koopt wilt u de zekerheid dat deze lang meegaat. Onze vlaggen zijn kwalitatief hoogstaand. Zo zijn de vlaggen licht-, water- en wasecht en dubbelnaads gezoomd. De kwaliteit van onze vlaggen is daarmee gewaarborgd. Het resultaat is dat u jarenlang plezier zult hebben van uw nieuwe vlag. Vlagonline vindt het belangrijk om de klanttevredenheid hoog te houden, heeft u daarom vragen, tips of ideeën? Dan staan wij altijd klaar met een luisterend oor. Via ons contactformulier kunt u contact opnemen. Vlaggen kopen doet u bij Vlagonline.nl.



"Vlagonline is gespecialiseerd in het leveren van kwaliteit vlaggen. Met een ruim assortiment van ruim 10.000 standaard vlaggen op voorraad, kunnen wij tot binnen 24 uur leveren. Ook vlaggen op aanvraag produceren is geen probleem bij Vlagonline. Dus ook voor uw bedrijfsvlaggen of themavlaggen kunt u bij ons terecht."
Adres: rengersweg 26, 9062ed Oenkerk
Telefoonnummer: 0582563668
Stad: Oenkerk
Route: rengersweg 26
Postcode: 9062ed


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vlaggenmast Kerstverlichting Vlaggenmast Kerstverlichting 0 meter Transformeer uw vlaggenmast in een kerstboom! De Vlaggenmast kerstverlichting is een ...
Winkel fan Tryn Winkel fan Tryn 108 meter altijd leuk om even te sneupen. Vandaag laarsjes voor kleinkinderen gevonden!
Anya's Bloemen           Wonen & Meer Anya's Bloemen Wonen & Meer 149 meter Dit is wat ze noemen een echte bloemen zaak. Deze eigenaar heeft liefde voor haar zaa...
Recensies
Product goed en snel ontvangen. Het betreft de vlaggenstok rollover, hij draait wel soepel echter kan de vlag er nog wel omheen slaan, kan misschien komen doordat de vlag te licht is.. de kwaliteit lijkt iig hoogwaardig..
Stuurt niet eens het juiste formaat door die ik wel heb besteld. Is het geld niet waard.
Service is slecht als je maar tekens de verzendkosten betaald komt het goed. Dus ben je duurder uit ik bestel voortaan elders
Ik heb de juiste hulp gekregen na aanleiding van de vragen die ik had. En het product is naar wens geleverd. Sneller dan ik zelf had verwacht! Top!
Pakket niet ontvangen. Naam bezorgdienst niet bekend, alleen een regiobode. Volgens Track&Trace zou bode berichtje achterlaten bij niet-thuis. Niets ontvangen. Contact voor afleveringsafspraak alleen mogelijk via e-mailadres. Nog geen reacties. Dit tegen bezorgkosten van 40% hoger dan elders.
Snel geleverd maar niet het juiste aantal, contact opgenomen via formulier op de site. Geen antwoord.
is een perfect vlaggetje geworden. ziet er verzorgd en netjes uit. puik werk. bedankt.
Slecht bedrijf, Slechte service. is de 1 ster niet waardig. Je krijgt geen antwoord op je vragen waar je bestelling blijft. 24 uur bezorging klopt niet dit is eerder 3 weken. Wanneer je ze een mail stuurt dat je ze in gebreken stelt heb je, je bestelling wel spontaan binnen 24 uur binnen.
Snelle levering. Prima materiaal. Echter bestel ik een Nederlandse vlaggenset met aluminium vlaggenstok zit er wel een haakje aan de oranje dop maar op de stok zelf totaal niks. Hoe kan ik dan mijn vlag vastzetten? Bij een complete set ga ik er toch vanuit dat ik het in elkaar zet en vlag er aan en dan naar buiten. Nu eerst naar bouwmarkt voor boortje en haakje.
Door een fout door de bezorgdienst werd het product niet geleverd. Dankzij de zeer vriendelijke klantenservice bij vlagonline kreeg ik binnen een paar dagen al een nieuwe vlag toegestuurd, ditmaal wel afgeleverd. Dank hiervoor!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid