facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vlaggenclub

Vlaggenclub

Info

Dit is de fanpagina van Vlaggenclub Blijf op de hoogte van al het Vlaggenclub nieuws en nieuwe producten in onze webwinkel. Uw vlagspecialist voor vlaggen.

Geschiedenis

Vlaggenclub is de grootste webwinkel van vlaggen en feestversiering alles uit voorraad leverbaar. Tevens maken wij graag uw reclamevlaggen banieren parasols autovlaggen en nog veel meer artikelen met uw reclame logo of foto. Dit kan al vanaf een enkel exemplaar ook voor particulieren.

Adres: Communicatieweg 9 K, 3641SG Mijdrecht
Telefoonnummer: 0634983883
Stad: Mijdrecht
Route: Communicatieweg 9 K
Postcode: 3641SG



op zoek naar gerelateerd: Vlaggenclub verzending, Vlaggen te koop online, Vlaggen kopen België, Nederlandse katoenen vlag kopen, Nederlandse vlag katoen, Vlaggenclub retourneren, Nederlandse vlag voor vlaggenmast, Belgische vlag kopen Action
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PR Support PR Support 601 meter Prima bedrijf. Komen afspraken na.
Dock 15 Dock 15 1 km De locatie voor uw communicatievraagstukken en inspiratie op te doen.
Van tol verhuur Van tol verhuur 2 km Fijn contact, nette spullen en goede service.
Recensies
Al 3x gekocht. Altijd snel geleverd, altijd goede kwaliteit.
Want een geweldig vrouw had ik aan de telefoon ..vrijdag voor sluitingstijd telefonisch gesproken .voor een vlag voor me dochter..ze ging met liefde naar een collega in de opslag ruimte en hebben het op de post gedaan en met blijdschap heeft mijn dochter dit mogen ontvangen op zaterdag voor haar spreekbeurt van maandag. Super super lief en met begrip meegaand hadden ze dit opgepakt.. Super bedankt hiervoor me kleine meid was er heel blij mee
eerste en laatste keer dat ik daar iets bestel mijn vlaggen zijn nooit aangekomen daar gaat me 20 euro
Waardeloze Service, nieuwe vlaggen rechthouder besteld, bij opening van het pakket waren ze al stuk en/of gescheurd, melding van gemaakt en kreeg te horen dat breuk niet wordt vergoed, beter ergens anders je spullen bestellen.
Heeft een ruime keuze aan kleine vlaggen stokken. En een zeer grote keuze uit alle soorten vlaggen
Wij hebben als bedrijf regelmatig vlaggen nodig en doen dat tegenwoordig bij Vlaggenclub omdat ze eigenlijk altijd de scherpste offerte hebben. Bij de laatste bestelling ontdekten we een enorme fout in de bestelling die eigenlijk al verwerkt was. Vlaggenclub heeft gelijk kosteloos de hele bestelling veranderd zonder moeilijk te doen, bedankt voor de goede service!
Al aardig wat vlaggen besteld in de afgelopen tijd, ik ken zeggen dat de kwaliteit goed is en dat voor het geld. Service is ook uitstekend en je word vriendelijk geholpen,. meer als de moeite waard.! :-D
Wat een top service! Marco heeft er alles aan gedaan om mijn bestelling, die niet werd geleverd door PostNL, op tijd te laten bezorgen. Het contact was super klantvriendelijk, snel en enthousiast. Dit is een shop om te onthouden!
Ik had een fout gemaakt bij bestellen en werd goed en snel geholpen. Ik ben compleet tevreden.
Snelle service, goed advies, kwalitatief goede producten! Bewust geen vlaggenstok bij de bouwmarkt gekocht maar geinvesteerd in duurzame kwaliteit bij Vlaggenclub. Geen spijt van!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Vlaggenclub met het openbaar vervoer


Mijdrecht, Veenweg 250 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid