facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vlaamse Goesting

Vlaamse Goesting

Info

Op 6 juli 2018 opende Véronique Noyen samen met haar team de Vlaamse Goesting in de Dorpsstraat te Gulpen.

We zien u graag verschijnen voor een hapje (lunch/diner), een borrel of een goeie tas koffie. Tot snel!

Adres: Dorpsstraat 21, 6271BK Gulpen
Telefoonnummer: +31434504743
Stad: Gulpen
Route: Dorpsstraat 21
Postcode: 6271BK



op zoek naar gerelateerd: Vlaamse Goesting reviews, Restaurant Gulpen, Vlaams goesting, Neubourg Gulpen, Tapas Gulpen, Gulpen restaurant terras, Kerstmenu Gulpen, Athene Gulpen
Recensies
In een gezellige en gemoedelijke sfeer genoten van heerlijke en mooi opgemaakte gerechten. De gastvrouw was vriendelijk en liet alles op rolletjes verlopen. Het was klasse!
Heerlijk gegeten. Mooi wildmenu. Gastvrij en vriendelijke bediening.
Vanavond uitermate smaakvol gegeten, gezellig restaurant correcte bediening en sfeer. Heb inmiddels vele restaurants beoordeeld, maar deze staat in mijn persoonlijke top 5
Fantastisch lekker eten, perfect verzorgd. Sfeerbeleving kan beter. Maar het eten maakt alles goed!
Wat hebben we genoten van jullie Kerstmenu. Alles was perfect ingepakt met hele goede instrukties. Als jullie weer open mogen komen wij snel weer een keer genieten bij de Vlaamse Goesting.
Met kerst eten afgehaald. Echt supergoed verzorgd. Heerlijk eten. Zo werd thuis eten toch een beetje uit eten.... aanrader!!!
Op zoek naar een restaurant kozen we toch maar voor een hoog review-cijfer. En dat werd beloond !! Super eten voor een aantrekkelijke prijs. Het 3-gangen menu is een aanrader. Een bijna volle zaak met één serveerster en het liep soepel en keurig op tijd. Klasse !!
Samen met collega's een mooie avond gehad in dit uitstekende restaurant. De tarbotine die ik had was van topkwaliteit, kraakverse vis, wat een genot. Zelfs met onze groepsgrootte was een keuze vooraf uit de hele kaart mogelijk. We hebben genoten.
Je voelt je er heel erg welkom, fijne gastvrouw; eten was echt heerlijk,had de wangen vh livaervarken,erg mals vlees! Mooi opgemaakte borden, schappelijke prijzen ,zelfs de toilet was n feestje, kortom, genieten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid