facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VL MailService

VL MailService

Info

Het actuele overzicht van nieuws en activiteiten in de vestigingen van VL MailService.

Adres: Spectrumlaan 35, 2665NM Bleiswijk
Telefoonnummer: 0793318205
Stad: Bleiswijk
Route: Spectrumlaan 35
Postcode: 2665NM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SFM Logistics B.V. SFM Logistics B.V. 1 km Goed gelegen met ruime parkeerplaatsen
Vale Logistics Vale Logistics 3 km Vertaald door Google Goede plek met aardige mensen Origineel Dobro mesto s hubavi ho...
Recensies
Heel vriendelijk medewerker dat mijn pakketje aannam. De bestemming was een dorpje bij Múnchen. Twee dagen later reeds afgeleverd. En de prijs is ook nog € 3 lager dan bij PostNL. Je kunt zien waar het pakje is onderweg in de MyDHL-app. Helemaal tevreden
Een nieuw DHL servicepoint aan de rand van Zoetermeer. Erg fijne locatie om je pakketje te laten bezorgen of vanuit hier je pakket te bezorgen. Het personeel is hier ook erg vriendelijk en behulpzaam.
Nieuwe ophaal, breng annex service station in Zoetermeer in de wijk oosterheem grens Bleiswijk. Goed toegankelijk, aardig personeel en ruime parkeergelegenheid.
Info niet beschikbaar omdat bezorger pakket niet had ingescand. Wilde pakket daarom niet meegeven. Een probleem intern in het bedrijf los je intern op. Daar zadel je een klant niet mee op! Als er bewijs is dat het pakket van de eigenaar is geef je het mee. Ik ben BEWEZEN de EIGENAAR van het pakket!
Pakket hier ingeleverd en is kwijtgeraakt. Geen info van is gescand of iets. Blijkbaar hebben ze iemand die daar loopt te stelen. Hoorde van nog iemand die daar zn pakket kwijt is via die Depot. DHL gaat de schade betalen vooral voor zn grote Depot. Bij andere Grotere Depots dit nooit meegemaakt.
Dit bedrijf op deze specifieke locatie, zijn de meest geraffineerde contract onderhandelaars. Dit bedrijf heeft een legale manier gevonden om hun werknemers minder dan het minimumloon te betalen. Schandalig. Hier moet je absoluut nooit werken.
Een team die met volle overgave met hun taken bezig zijn. Aan de communicatieapparatuur is duidelijk te zien dat ze geen tijd of service willen verliezen. Ondanks alle drukte en beperkte ruimte word alles in goede banen geleid voor maximale efficiëntie. Indrukwekkend om te zien..
Vijf maanden na het indienen van een claim voor een door DHL zoekgemaakt en verzekerd verzonden pakket nog steeds niet opgelost door DHL. Was vroeger vaste klant bij DHL maar deze behandeling is stuitend.
Fijn bedrijf!
Vriendelijk en snel geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid