facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VKM Groep

VKM Groep

Info

VKM Groep is een onafhankelijke en ongebonden dienstverlener op het gebied van pensioenen en inkomensvoorzieningen. Open, helder en duidelijk!

Geschiedenis

Pensioen betekent niet voor iedereen hetzelfde. Een pensioenvraagstuk voor een werkgever vraagt om een andere benadering dan een vraagstuk voor een werknemer of een intermediair. De VKM groep heeft drie labels waarmee aan ieder specifiek vraagstuk invulling wordt gegeven: advies, services en consultancy.

VKM Advies: onafhankelijk en transparant pensioenadvies
Als specialist in pensioen geven wij iedereen een passend en succesvol advies in collectieve pensioenvoorzieningen: werkgevers én werknemers, van MKB tot groot zakelijk. Sinds jaar en dag onafhankelijk, transparant en professioneel.
Lees meer

VKM Services: ondersteunende diensten aan advieskantoren en accountancy
Of u als intermediair of accountant kiest voor wel of geen pensioenadvies binnen uw dienstverlening: VKM Services biedt u een totaaloplossing op het gebied van pensioenadvies, waarmee u invulling geeft aan alle wettelijke randvoorwaarden.
Lees meer

VKM Consultancy: personele diensten binnen financiële dienstverlening
Binnen uw eigen organisatie een interim professional? Dat kan: VKM Consultancy biedt personele diensten voor diverse opdrachtgevers binnen de financiële dienstverlening.
Lees meer

Adres: Singelpark 1, 3984 NC Odijk
Telefoonnummer: 088-8049000
Stad: Odijk
Route: Singelpark 1
Postcode: 3984 NC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cadence Management Corporation Cadence Management Corporation 1 km Connecting people worldwide and transforming businesses through project management.Le...
ConVisie procesmanagement bv ConVisie procesmanagement bv 15 km ConVisie adviseert over huisvesting, beleid, beheer en exploitatie van maatschappelij...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid