facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ViVoChem

ViVoChem

Info

ViVoChem is een voorraadhoudende distributeur van chemicaliën, gevestigd op het XL Businesspark Twente in Almelo. We zijn gespecialiseerd in de opslag, handling en distributie van chemische producten.

Geschiedenis

Chemische distributie
Vanuit onze locatie op het XL Businesspark Twente in Almelo distribueert ViVoChem basischemicaliën in met name Nederland, België en Duitsland.
Breed pakket aan chemicaliën
We distribueren een breed pakket aan chemicaliën dat is in te delen in: zuren, logen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants.

Wagenpark
ViVoChem heeft zeven eigen vrachtwagens voor de distributie van chemicaliën die voldoen aan alle eisen als het gaat om ADR wetgeving. Hierdoor garanderen we u voor nu en in de toekomst continuïteit en flexibiliteit.

Betrouwbare partner in kleinbulk behoeftes
ViVoChem is een betrouwbare partner als het gaat om kleinbulk behoeftes. We zijn in staat om via druktanks op locatie bij u als afnemer chemicaliën over te drukken. Deze manier van leveren is uniek in Nederland. Meerdere afnemers uit diverse branches zijn uitermate tevreden met deze veilige werkwijze.

ViVoChem loopt voorop in leverbetrouwbaarheid
Naast het inzetten van eigen vrachtwagens om continuïteit te bieden maken wij gebruik van een ritplanningsysteem. Dit, in combinatie met één locatie, geeft u de garantie dat ViVoChem voorop loopt in leverbetrouwbaarheid. Uiteindelijk heeft u het meeste baat bij continuïteit van uw proces of productie.

Maatwerk: producten in diverse verpakkingen
ViVoChem levert producten in diverse verpakkingen, helemaal afgestemd op uw behoeftes. Deze verpakkingen variëren van 1000 liter ibc tot 20 liter cans. Vanzelfsprekend zijn wij de juiste partner voor bulkzendingen die per tankwagen aangeleverd worden.



"CHEMICAL DISTRIBUTION:Your B2B partner for the distribution of hazardous chemical products needed for your production, delivered at the location of your choice. Private label possibilities.Safe, flexible, responsible.DRUMMING:Refilling chemical tankers in smaller sized packages 1000, 200, 20 kgs, according your needs.Directly distributed or safely stocked in an innovative chemical warehouse.WAREHOUSING:Your hazardous chemicals, responsibly stocked and managed, ready to be distributed upon your call.EXPORT:Exporting your chemicals worldwide, filling the shipping container and taking care of the entire customs process, ready to assist you at your every need."
Adres:
Telefoonnummer: +31(0)546-577774
Stad: Almelo


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: ViVoChem vacatures, ViVoChem msds
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sekisui Plastics Europe B.V. Sekisui Plastics Europe B.V. 8 km Vertaald door Google Snel laden, vriendelijk personeel. Het kantoor bood koffie aan. ...
Labaz Hygiëne Concepts Labaz Hygiëne Concepts 8 km Leverancier van reinigings- en desinfectiemiddelen voor de voedingsmiddelenindustrie....
Recensies
ZEER onvriendelijk bali personeel voor Chauffeurs!! Zeggen dat bij een ander niks klopt terwijl Het bij Dit bedrijf zelf niks orde heeft! Met als gevolg heel erg lang wachten! En dan nog niet gesproken over de grote bek die je krijgt van de bali medewerker Snottebel, lusten honden geen brood van!
Als leverancier breng ik goederen naar deze klant waar men goed ontvangen word en waar kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel gedragen word , de koffie staat er altijd klaar , Fijne mensen , Mooi en leuk bedrijf
Mooi, net & schoon bedrijf, zeer vriendelijke, relaxte & gemoedelijke sfeer, professionals die weten wat ze doen. De lange tijd om te lossen is puur inherent aan het type werk. Schoon toilet & de lekkere sterke koffie staat klaar : Bedankt voor de prettige samenwerking, kalm an & tot de volgende!
Vandaag een heel asociale chauffeur van dit bedrijf tegen gekomen. A2 bij Geleen.
Goed adres aardige lui top bakkie gratis en nette wc keurig
We staan ​​op de stoplijn voordat we naar binnen gaan, kleden ons volledig aan, nemen een paspoort, documenten voor vracht en gaan naar de registratie, de bewaker zal je vragen om de tegenoverliggende kamer binnen te gaan om een ​​video over arbeidsbescherming te bekijken en je kunt koffie drinken !! Dan geeft hij een chipkaart en een pieper, opent de poort met een chip, rijdt het parkeerterrein op en wacht tot de pieper piept!!!
In het begin leek het bedrijf cool, maar de losplaatsen zijn gratis en ze laten je wachten tot 11 uur, waar de chauffeur 3 uur nodig heeft om te pauzeren Op kantoor doen ze er niets aan, het kan ze niet schelen Gewoon een tragedie
Het bedrijf is ok op kantoor, er is meer flexibiliteit nodig, er wordt alleen een beveiligingsfilm bekeken waar je een badge voor een jaar krijgt, er is geen parkeergelegenheid in de buurt, de rest is ok, de operators zijn goed en zeer bekwaam. Gefeliciteerd.
Goed gezelschap, vriendelijke mensen, snelle levering en gratis, heerlijke koffie! er is geen parkeerplaats, dus zorg ervoor dat voordat je naar kantoor gaat, een beveiligingsfilm kijkt, een elektronische sleutel krijgt en welke oprit de volgende is, alles is eenvoudig!
Parkeer in poort 1 Te voet naar de conciërge Receptie formaliteit TV-projectie om meer te weten te komen over de installaties en andere Superfabriek
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid