facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vivide Personal Training & Coaching

Vivide Personal Training & Coaching

Info

Prenatal & Postnatal Fitness Specialist ��



"Bij VivideMama kun je terecht voor training tijdens en na je zwangerschap. Gespecialiseerd om veilig te kunnen sporten en je voor te bereiden op de bevalling. Ook voor hersteltraining ben je bij VivideMama aan het juiste adres."
Adres: Neherpark, Leidschendam-Voorburg
Telefoonnummer: 0644272890
Stad: Leidschendam-Voorburg
Route: Neherpark


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Green Fit - House of Health and Fitness Green Fit - House of Health and Fitness 469 meter Ik sport daar heerlijk alleen numero even niet omdat ik geholpen aan spataders,ik h...
BIND praktijk BIND praktijk 590 meter Praktijk voor Body & Mind
Diëtistenpraktijk Caroline de Smit Diëtistenpraktijk Caroline de Smit 894 meter T: 06-10187245 E: [email protected] W: http://www.dietist.com
Qi2Mi Qi2Mi 1 km Praktijk voor Shiatsu, Do-In en Coaching
Recensies
Leuke gezellige lessen met vrouwen die net als ik net zijn bevallen! Vivian is dé expert op het gebied van sporten tijdens je zwangerschap en na je bevalling. Ik voel me door de core restore lessen 12 weken na de geboorte van mijn zoon weer goed genoeg om het sporten elders op te pakken.
Na de geboorte van mijn derde kindje de core restore training bij Vividemama gedaan. Nog niet eerder zo goed begeleid weer opnieuw gaan sporten na de bevalling. Ik weet nu voor het eerst welke oefeningen ik wel en welke ik beter nog even niet kan doen. Ik ga nu m'n eigen sport vol vertrouwen weer oppakken, omdat ik de rode vlaggen ken en weet hoe ik een oefening kan aanpassen. Ontzettend blij met alle informatie en de goede begeleiding van Vivian!
!Heel leuk om weer te beginnen sporten na zwangerschap. Vivian is erg professioneel en gezellig! Van haar instagram kan ook veel dingen leren! Zeker aanrader! Groetjes!
Super om tijdens de zwangerschap te blijven sporten en fit te blijven met PT van Vivian. En gezellig met andere aanstaande moeders!
Zeer professionele en fijne begeleiding om weer te gaan sporten na de zwangerschap. Een absolute aanrader!
Heel fijn en gezellig sporten tijdens de zwangerschap!
Super nuttige en fijne 8 weekse cursus waarbij er veel aandacht is voor het individu.
Erg leuke en afwisselende lessen. Gezellig samen met andere aanstaande moeders
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid