facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vivere VvE Beheer

Vivere VvE Beheer
"Gecertificeerd VvE beheerder, persoonlijk,betrokken én dichtbij! Voor compleet beheer van uw Vereniging van Eigenaars. Wij kunnen ook uw MJOP en definitief energielabel verzorgen. Tevens het adres voor: interim voorzitter, interim financiële administratie voor uw VvE."
Adres: Vissersdijk 14 , Werkendam 4251, NL
Telefoonnummer: 0183 505 946
Stad: Werkendam
Route: Vissersdijk 14
Postcode: 4251


Recensies
Zeer slecht bedrijf. Administratie voeren kunnen ze niet meerdere malen niet geïncasseerd bij de leden, verkeerde bedragen ingeboekt voor de bijdragen en ook geïncasseerd, stookkostenafrekeningen die totaal niet kloppen, gasmeterstanden niet doorgegeven aan de energieleverancier, enz enz. VVE-vergaderingen niet op tijd georganiseerd én tweede vergaderingen ondanks een al afgesproken datum zonder communicatie met het bestuur of leden 1 dag ervoor ineens verplaatsen waardoor die wéér niet geldig was. Enz enz En over de communicatie ga ik maar niet eens beginnen. Een stevige afrader!
Deze partij is zeer onbetrouwbaar. Ze reageren op geen enkele mail en Trudy belt ook nooit terug na meerdere verzoeken. Heel jammer
Fijn en deskundig beheer kantoor. Zeker aan te raden als beheerder voor uw VvE.
Ik heb 15 jaar in een flatgebouw in Gorinchem gewoont en heb er 3 verschillende beheerders mee gemaakt. Heb zelf ook een aantal jaren in het bestuur van de VvE gezeten. Ik vond de samenwerking als bestuurder heel fijn met Trudi. Soms moet je ff wachten op een antwoord op je vraag maar dat is omdat Trudi eerst alles heel grondig onderzoekt voor dat zij antwoord geeft. Als bewoner vond ik Trudi ook een fijne persoon om mee te werken omdat zij echt op een menselijke manier probeert je problemen te verhelpen en met je als persoon probeert mee te denken om dingen op de lossen . Bedankt Trudi voor de fijne jaren namens mijn als ex-besturder en bewoner .
Helaas geen goede partij gebleken. Belooft dingen, komt ze niet na en antwoord dan gewoon niet meer. Eindelijk heeft onze VVE de samenwerking met haar beëindigd en nu is een nieuwe beheerder bezig weer orde op zaken te stellen.
Trudi is een hele fijne collega beheerder erg betrokken, behulpzaam en deskundig. Fijn om mee te sparren, en samen in oplossingen te denken. Gebruikmakend van elkanders expertise, om de VvE van dienst te zijn. Bij Vivere is u VvE in goede handen.
Trudy heeft me, dankzij haar snelle service, geweldig geholpen bij het kopen van mijn eerste appartement. Binnen één dag heeft ze me verteld hoe de vve's zijn opgedeeld en ondergesplitst en dat de financiële situatie en het onderhoudsplan op order was. Ook gaf ze info en advies over lopende zakenen de samenstelling van de vve één van de leden is een grote verhuurder/aandeelhouder. Mocht ik ooit weer verhuizen, dan zal ik hier zeker weer advies inwinnen over de vve.
Bedankt voor de kundige en enthousiaste manier waarop je leiding hebt gegeven tijdens de afgelopen jaarvergadering. Door je kennis van zaken werd alles in goede banen geleid en heb je het bestuur veel werk uit handen genomen. Fijn dat je altijd voor het bestuur en de leden klaarstaat en dat je altijd een tandje harder loopt dan je moet.
Trudi,van Vivere, bedankt dat je de stukken van de VVE zo snel doorgenomen hebt. Heel fijn om iemand te hebben die dit doet, zo zijn we bij de aankoop van ons appartement niet tegen verrassingen aangelopen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid