facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vivere VvE Beheer

Vivere VvE Beheer

Info

Persoonlijk, betrokken én dichtbij! Dé professionele VvE Beheerder in de regio Rivierenland (Gorinchem) en Drechtsteden (Dordrecht). Ook voor advies bij aankoop van een appartementsrecht: uitleg splitsingsakte, exploitatie, balans en mjop.

Geschiedenis

Sinds 1 april 2017 is GMS Kantoordiensten en VvE Beheer gesplitst in: GMS Kantoordiensten en Vivere VvE Beheer. Het is even wennen voor de klanten, ieder bedrijf heeft haar eigen telefoonnummers:
GMS Kantoordiensten: 0183 - 50 28 23
Vivere VvE Beheer 0183 - 50 59 46 en 06 -21 406 125. Voor klanten is er ook een speciaal calamiteitennummer beschikbaar.



"Gecertificeerd VvE beheerder, persoonlijk,betrokken én dichtbij! Voor compleet beheer van uw Vereniging van Eigenaars. Wij kunnen ook uw MJOP en definitief energielabel verzorgen. Tevens het adres voor: interim voorzitter, interim financiële administratie voor uw VvE."
Adres: Vissersdijk 14, 4251 ED Werkendam (gemeente)
Telefoonnummer: 0183 - 50 59 46
Stad: Werkendam
Route: Vissersdijk 14
Postcode: 4251 ED


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GMS Kantoordiensten - Werkendam GMS Kantoordiensten - Werkendam 0 meter Finance & Control (a.i.), AFAS Expert, CRM www.gmskantoordiensten.nl info@gmskantoo...
Ship Vision B.V. Ship Vision B.V. 109 meter Professionele personeel, waar echt naar je wensen wordt geluisterd.
Lagrouw Communicatie Lagrouw Communicatie 123 meter communicatiebureau
Familiebedrijf in Beeld Familiebedrijf in Beeld 125 meter Familiebedrijf in Beeld is spokesman van de directie en interviewt klanten, leveranci...
Stadeon Stadeon 421 meter Voor auto spullen moet je daar zijn
Altena Media Altena Media 544 meter Klantgericht & denkt mee.
EQA Projects EQA Projects 1 km Eenvoudig, betrouwbaar, veilig, ecologisch, zeer voordelig duurzame energie producere...
TMS Technical & Maritime Services B.V. TMS Technical & Maritime Services B.V. 1 km Goed laadadres wordt er goed en snel geladen
Van Wijnbergen & Van der Pijl B.V. Van Wijnbergen & Van der Pijl B.V. 1 km Niet aan te bevelen
Adviesbureau KAP b.v. Adviesbureau KAP b.v. 2 km Prima heftruck instructie gehad
Recensies
Ik heb 15 jaar in een flatgebouw in Gorinchem gewoont en heb er 3 verschillende beheerders mee gemaakt. Heb zelf ook een aantal jaren in het bestuur van de VvE gezeten. Ik vond de samenwerking als bestuurder heel fijn met Trudi. Soms moet je ff wachten op een antwoord op je vraag maar dat is omdat Trudi eerst alles heel grondig onderzoekt voor dat zij antwoord geeft. Als bewoner vond ik Trudi ook een fijne persoon om mee te werken omdat zij echt op een menselijke manier probeert je problemen te verhelpen en met je als persoon probeert mee te denken om dingen op de lossen . Bedankt Trudi voor de fijne jaren namens mijn als ex-besturder en bewoner .
Helaas geen goede partij gebleken. Belooft dingen, komt ze niet na en antwoord dan gewoon niet meer. Eindelijk heeft onze VVE de samenwerking met haar beëindigd en nu is een nieuwe beheerder bezig weer orde op zaken te stellen.
Trudi is een hele fijne collega beheerder erg betrokken, behulpzaam en deskundig. Fijn om mee te sparren, en samen in oplossingen te denken. Gebruikmakend van elkanders expertise, om de VvE van dienst te zijn. Bij Vivere is u VvE in goede handen.
Trudy heeft me, dankzij haar snelle service, geweldig geholpen bij het kopen van mijn eerste appartement. Binnen één dag heeft ze me verteld hoe de vve's zijn opgedeeld en ondergesplitst en dat de financiële situatie en het onderhoudsplan op order was. Ook gaf ze info en advies over lopende zakenen de samenstelling van de vve één van de leden is een grote verhuurder/aandeelhouder. Mocht ik ooit weer verhuizen, dan zal ik hier zeker weer advies inwinnen over de vve.
waardeloos, reageren niet op mails, sturen geen facturen en ook geen jaarstukken.
Bedankt voor de kundige en enthousiaste manier waarop je leiding hebt gegeven tijdens de afgelopen jaarvergadering. Door je kennis van zaken werd alles in goede banen geleid en heb je het bestuur veel werk uit handen genomen. Fijn dat je altijd voor het bestuur en de leden klaarstaat en dat je altijd een tandje harder loopt dan je moet.
Trudi heb ik leren kennen als een zeer aardige dame, die efficient de zaken behartigd. Kan daarom zeker Vivere Werkendam van harte aanbevelen om je VVE te beheren.
Trudi,van Vivere, bedankt dat je de stukken van de VVE zo snel doorgenomen hebt. Heel fijn om iemand te hebben die dit doet, zo zijn we bij de aankoop van ons appartement niet tegen verrassingen aangelopen
Ongeschikt als beheerderder. Versterkt conflicten binnen vve ipv ze op te lossen. Doet haar werk niet en is niet ter zake kundig.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Vivere VvE Beheer met het openbaar vervoer


Werkendam, Plein 320 meter
120
620
621
Werkendam, Sigmondstraat 400 meter
120
620
621

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid