facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VivePrint

Info

Door onze jarenlange ervaring in de grafische industrie weten wij als geen ander wat de mogelijkheden zijn om mooi drukwerk te realiseren. Door ons brede netwerk van leveranciers kunnen we de beste kwaliteit leveren tegen scherpe condities



"Door onze jarenlange ervaring in de grafische industrie weten wij als geen ander wat de mogelijkheden zijn om mooi drukwerk te realiseren. Door ons brede netwerk van leveranciers kunnen we de beste kwaliteit leveren tegen scherpe condities."
Adres: Rosmolenweg 9b, 3356LK Papendrecht
Telefoonnummer: 078-3604016
Stad: Papendrecht
Route: Rosmolenweg 9b
Postcode: 3356LK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VAN CHAN VAN CHAN 3 km
Recensies
Fijne partij als je iets wilt laten be drukken, ook in kleine oplages. Denkt mee. Ik wilde een heel specifiek soort tasje, en Roy had het super snel gevonden, en ook het bedrukken ging heel rap. Ik kom zeker terug bij VivePrint voor andere opdrachten!
Super goed contact, altijd vlot in reageren, snelle levering van mijn producten! Nooit te belazerd om je te helpen kiezen uit mogelijkheden en ze denken met je mee voor het beste resultaat. Ik laat al langere tijd mijn opdrachten drukken door dit topbedrijf! Dikke aanrader!
Wij zijn erg blij met Roy als Leverancier, leveringen zijn snel, de producten zijn van goeie kwaliteit en een goeie prijs, zeker een aanrader om mee samen te werken!
Snel, adequaat en precies zoals we het wilden zijn onze nieuwe folders aangeleverd! Fijn!
ik werk al jaren met Roy van Houten van Viveprint omdat hij prachtig drukwerk levert Hij denkt altijd met je mee, geeft advies en de producten zijn mooi, snel geleverd en voor een hele goede prijs. ook nu ik veel verder weg woon maak ik nog steeds graag gebruik van zijn diensten. Hij komt niet meer van mij af Erna Kramer, Hotel Hector, XZierikzee
Fijne samenwerking, snelle reactie, meedenkend, geeft duidelijk zijn eigen kennis weer om het product tot het juiste te maken, goede terugkoppeling, samenwerking zeker voor herhaling vatbaar!
Top kwaliteit en top levering. Aanrader om hier uw boeken te laten drukken.
Sinds kort zijn we gaan samenwerken met VivePrint en we zijn super tevreden. Hebben veel verschillende opdrachten gehad, printwerk in alle soorten en maten, magneetplaten, forex, maar ook give-aways. Altijd super snel en super goed geholpen. Mooie kwaliteit voor een prima prijs!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid