facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vivent Mariaoord-Heeseind

Vivent Mariaoord-Heeseind

Geschiedenis

Heeft u een operatie ondergaan of bent u getroffen door een beroerte (CVA) of ziekte en kunt u vanuit het ziekenhuis nog niet naar huis? We werken samen met u aan een spoedig herstel, zodat u weer zo zelfstandig mogelijk kunt functioneren en naar huis of naar een andere passende woonomgeving kunt gaan.

Revalidatieafdeling Heeseind
De revalidatieafdeling in Vivent Mariaoord beschikt over een zogenaamd therapeutisch leefklimaat. U wordt zoveel mogelijk geprikkeld om tijdens uw dagelijkse bezigheden te trainen om uw zelfstandigheid, zoveel als mogelijk, terug te krijgen. De afdeling heeft zeven dagen per week een paramedisch assistent beschikbaar. Die geeft extra therapie naast de reguliere behandelingen, zodat u ook in het weekend kunt oefenen. Zo staat uw revalidatieproces nooit stil.
Samen met een deskundig team werkt u doelgericht aan uw herstel. U ontvangt herstelgerichte zorg. De zorg is erop gericht dat u zo snel mogelijk, op een verantwoorde manier, weer zelfstandig kunt functioneren. We streven naar een dusdanig herstel, zodat terugkeer naar de oude woonsituatie (thuis/verzorgingshuis) mogelijk is. Eventueel met aanvullende zorg thuis. Het is mogelijk dat u ons revalidatiecentrum nog regelmatig bezoekt om aan uw herstel te blijven werken.

Behandelaars voor uw revalidatieproces
U wordt behandeld door een multidisciplinair teams van behandelaars die samenwerken aan uw herstel: specialist ouderengeneeskunde, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, psychologen, logopedisten en diëtisten.

Poliklinische revalidatie
Kunt u wel weer zelfstandig thuis wonen, maar heeft u na het revalidatieproces toch nog van diverse disciplines behandeling nodig? Dan kan de revalidatiebehandeling poliklinisch voortgezet worden. U verblijft weliswaar thuis, maar brengt dan regelmatig een bezoek aan het Expertisecentrum. De therapeut of behandelaar die u tijdens uw revalidatieproces heeft behandeld, kan uw behandeling voortzetten. Omdat deze precies weet hoe het met u gaat, gaat uw therapie zonder vertraging verder. Indien wenselijk kan de behandelaar bij u thuis komen.

Longreactivering
Binnen de revalidatieafdeling Heeseind bieden we ook het specialisme longreactivering aan.

Wat is longreactivering?
Longreactivering richt zich op mensen met COPD die na een ziekenhuisopname nog niet in staat zijn om naar de thuissituatie terug te keren. U heeft behoefte aan een revalidatietraject dat intensieve zorg en behandeling van verschillende disciplines combineert. We streven naar een dusdanig herstel, dat terugkeer naar uw oude woonsituatie mogelijk is, eventueel met aanvullende zorg thuis.

Na uw revalidatie
Na uw revalidatie heeft u de keus uit onderstaande opties

De longverpleegkundige vervolgt het traject in de thuissituatie en schakelt waar nodig andere hulpverleners in.

Poliklinische behandeling: U heeft de mogelijkheid om na het revalidatieproces de behandeling bij Vivent voort te zetten

Eerstelijnsbehandeling: behandeling van deskundigen van Vivent of uit uw eigen omgeving.



"Vivent is dé zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving. Met onze expertise bieden we bij u thuis en vanuit onze woonzorgcentra de beste zorg. Elke dag opnieuw zijn we geïnteresseerd in hoe het met u gaat, wat u wilt en wat er mogelijk is. Overleg tussen onze professionals en u is de basis voor goede zorg. U beslist zelf hoe u uw zorg wilt invullen. Wij hebben de mensen, de kennis, de ervaring en de technologie in huis om u te helpen het beste uit uw dag te halen. Samen met u beleven we mooie momenten.Vivent is werkzaam in de gemeenten Boxtel, Haaren, ‘s-Hertogenbosch, Meierijstad, Sint-Michielsgestel, Vught en Vlijmen. Bij Vivent werken bijna 1500 medewerkers en ruim 800 vrijwilligers."
Adres:
Telefoonnummer: 088-16370000
Stad: Rosmalen



op zoek naar gerelateerd: Mariaoord Rosmalen, Adres Mariaoord Rosmalen, Vivent Rosmalen, Vliertwijksestraat 369 Rosmalen, Mariaoord revalidatie, Vivent locaties, Mariaoord Rosmalen contact, Vivent lidmaatschap
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ongedwongen Genieten Ongedwongen Genieten 3 km Coachingspraktijk voor voeding en psyche
Recensies
Mijn vader heeft 3 weken op de afdeling Heeseind gelegen, omringd door goede zorg en zeer vriendelijke en behulpzame verpleging. Hele fijne afdeling, waar een sfeer wordt gecreëerd waarin zowel de patiënt als de gasten zich heel welkom voelen.
Afschuwelijk. Familielid is daar uiteindelijk overleden maar voordat het zo ver was totaal niet verzorgd. In zijn eigen vuil laten liggen. Toen ze daarop werden geattendeerd kwam het antwoord dat er maar eens per dag werd gewassen en verschoond. Slechts één van de voorbeelden. Werkelijk mensonterend.
mijn moeder heeft zorg van Vivant..totaal geen persoonlijke zorg. Vele fouten..zelfs met de medicijnen. Wat een opluchting om daar weg te zijn.
Vriendelijk personeel. Ben behoorlijk zelfstandig maar krijg de zorg die ik nodig heb
Vriendelijk, gastvrij, behulpzaam en gezellig.
Vriendelijke mensen, kleine winkel dus weinig assortiment, je kunt beter naar De Rietvelden gaan is groter uitgebreider en professioneler aangepakt.
je voelt je welkom
Prima instelling
Fantastisch zorg team
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid