facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vivelde

Vivelde

Info

Vivelde is specialist in (tweedehands) A-merk autobanden, professionele montage en balanceren.

Geschiedenis

Vivelde hanteert bodemprijzen en werkt uitsluitend met eersteklas banden van A-merken zoals Michelin, Continental, Dunlop, Bridgestone, Vredestein, Pirelli, Goodyear. Tweedehands banden hebben een gemiddeld profiel van 5 tot 7 mm. Evt. leveren wij ook nieuwe banden tegen inkoopsprijzen.

PRIJZEN
Per band v.a € 30,- p/s (zie ook onze speciale welkomst acties)
Monteren en balanceren (incl. verwijderings-bijdrage en nieuwe ventielen) per velg v.a € 15,-
Wielenwas per velg v.a. € 5,-
Bandenreperatie ook mogelijk

BESCHIKBAARHEID
Voor een actueel overzicht van banden die per direct beschikbaar zijn, zie: http://www.marktplaats.nl/verkopers/3103828.html. Staat u band er niet bij? Kom langs of neem contact met ons op, Vivelde heeft een grote voorraad (1000+ banden) en vaak is levering op kort termijn mogelijk.

ACTIES & AANBIEDINGEN (volg ons op FB voor speciale acties & aanbiedingen)
Vanaf juli 2013 is Vivelde gevestigd aan de Olmenweg 3a te Zwanenburg. Om dit te vieren bieden wij nu een GRATIS bandencheck. Kom langs en maak direct gebruik van 1 van onze onderstaande WELKOMST acties:

** 17 Inch Band v.a. € 30,- p/s **

** 4 x 16 Inch banden incl. montage & balanceren NU v.a. € 150,-**

** Bij aankoop van 4 nieuwe banden, GRATIS wielenwas**

Acties zijn geldig tot en met 1 september 2013, wijzigingen voorbehouden.






"Vivelde"

"Vivelde"
Adres: Haarlemmerstraatweg 73 B, 1165 MK Halfweg (Haarlemmerliede en Spaarnwoude)
Telefoonnummer: 0620821551
Stad: Halfweg
Route: Haarlemmerstraatweg 73 B
Postcode: 1165 MK



op zoek naar gerelateerd: Vivelde Velgenherstel, Velgen Noord Holland, KwikFit, Velgen reparatie Badhoevedorp
Recensies
Top service! Op advies van Victor gekozen voor Porsche gecodeerde Pirelli Pzero banden voor mijn GT3. Top banden voor een belachelijk lage prijs Bedankt!
Uitstekend service zoals altijd! Nadat mijn banden geluid maakte en de auto niet meer reedt zoals het zo moeten, is er een test rit gemaakt waarbij direct is vastgesteld dat mijn voorste banden niet meer goed waren. Meteen 4 nieuwe Continental Sportcontact 7 besteld die de volgende dag meteen werden gemonteerd. Auto rijdt weer super!! Zeer tevreden dus.. keep up the good work heren.
Top bedrijf met fantastische SERVICE! altijd zeer behulpzaam! Snelle en goede service en hulp in de vorm van meedenken en advies wordt zeer gewaardeerd. Een aanrader voor nieuwe en gebruikte banden, velgen en het poedercoaten van velgen. Dat laatste meerdere malen hier gedaan en het resultaat is altijd heel mooi voor een redelijk prijs!
Top service! Tweedelige velgen laten spuiten en nieuwe set banden! Moeite waard om stuk te rijden!! Bedankt Victor
Ik had een ongeval in de wasstraat waarbij de wasstraat mijn band lek prikte. Ik KREEG vervolgens twee banden van een andere American Car Driver en bij deze garage hebben ze vervolgens super snel die banden omgezet op mijn velgen. Super bedankt mannen, voor deze geweldig flexible en super snelle hulp.
Na advies van Victor vliegt mijn f90 m5 0-100 veel sneller dan opgegeven. Top service snel geregeld netjes gemonteerd. Helemaal tevreden!
2 banden vervangen voor goed gebruikte exemplaren en airco bijvullen 200€. Beetje chaotisch bij aankomst zaterdag om 900uur, veel wachtende mensen die allemaal geholpen willen worden. Ik had afgelopen week gebeld en werd snel geholpen, was om 1015uur klaar. Verder lekkere koffiewat het wachten plezierig maakt. Aanrader dus, maar wel ff bellen van te voren.
Laatst bij Vivelde banden geweest met mijn polo voor 4 nieuwe bandjes. En wat was ik goed geholpen!! Het is altijd druk je kan beter wen afspraak maken en dan even rekening houden dat het wat kan uitlopen maar geloof mij… het is het wachten waard!! Je kan er terecht voor nieuwe of 2de hands banden velgen en uitlijnen kort om hier moet je zijn voor alles wat te maken heeft met je banden en velgen!
Ik kom nu al een tijdje bij Victor van Vivelde banden. Super service en goed advies voor banden. Van goede gebruikte banden tot nieuw en ook voor alles wat te maken hebt velgen kan je aar terecht. Et afdraaien, polijsten, poedercoaten! Top zaak!
Uitstekende en snelle service! Ochtend gebeld en gelijk geholpen door vriendelijke vakmensen. prijzen zijn zeer voordelig. Kom hier altijd terecht!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid