facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vivaldi's

Vivaldi's

Info

Kom voor het lekkerste Italiaanse ijs naar Vivaldi`s ijssalon, in Noordwijk op de Boulevard. En in Katwijk onder de naam Pistacchio, op de Boulevard.

Adres: Koningin Wilhelmina Boulevard 17, 2202 GT Noordwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0657888303
Stad: Noordwijk
Route: Koningin Wilhelmina Boulevard 17
Postcode: 2202 GT



op zoek naar gerelateerd: vivaldi browser, vivaldi winter, the four seasons vivaldi, vivaldi browser nederlands, vivaldi youtube, vivaldi noordwijk, vivaldi vier jaargetijden, vivaldi hengst
Recensies
kom hier al heel wat jaren, ijs is perfect maar de rest is bagger. een grote kinderklas, uitpuilende vuilnisbakken, smerig onder de toonbank is een hele eigen wereld ontstaan. eerder een top zaak ,nu een bedrijf waar je je voor moet schamen
Tentje zit op een mooie locatie aan de boulevard. Ze hebben hier heerlijk ambachtelijk schepijs! Ook hebben ze zeer veel keus tegen hele redelijke prijzen. Ik had een hoorntje met 1 bolletje pistache. Smaak was uitmuntend en het bolletje/portie zeer ruim. Bediening was correct, vriendelijk, aardig en behulpzaam. Dikke aanrader dus!
Officieel is Noordwijk randje van de streek, maar bij Vivaldi's zijn de bollen zo dik dat ik deze zaak omdoop tot 'Dikke Bollenstreek'.
Ik vond het niet leuk om hier een ijsje eten want we kregen er geen één. De reden hiervoor was dat zij een half uur eerder gingen sluiten dan normaal is zonder reden. Ik raad het niet aan als je in de avond een ijsje wilt eten. GA NIET NAAR VIDALDIS IN DE AVOND!
- zag er keurig uit - vriendelijk personeel - we hoefden niet lang te wachten - het ijs was extreem koud, maar dat schijnt verplicht te zijn - mijn vrouw nam andere soorten ijs dan ik, maar we vonden beiden dat het ijs erg weinig smaak had.
Terwijl iedereen een ijsbolletje bestelt, heb ik er zelden zo'n lekker softijsje gegeten. Klasse!!!
Personeel ongeïnteresseerd. Ijs te koud. Winkel smerig. Personeel was tegen elkaar aan het zeuren hoe druk ze het wel niet hadden. Ik ben beter gewend van deze ijszaak.
€14,75 voor een ijskoffie en 3 bolletjes ijs. Bonnetje hadden ze niet
Ijs smelt ontzettend snel en 1 smaak was zo vies dat we het ijsje halverwege weg hebben gegooid
De slechte ijssalon van Zuid-Holland. De ijs smaakte zo vies. Dat ik het weg gegooit hebt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid