facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vivaldi

Vivaldi
"Verkoop van Ambachtelijk schepijs uit eigen keuken en diverse chocolade producten"
Adres: De Middend 92, 1611KT Bovenkarspel
Telefoonnummer: 0228 - 520237
Stad: Bovenkarspel
Route: De Middend 92
Postcode: 1611KT



op zoek naar gerelateerd: vivaldi browser, vivaldi browser nederlands, the four seasons vivaldi, antonio vivaldi, vivaldi youtube, vivaldi vier jaargetijden, vivaldi componist, vivaldi download
Recensies
Zonder twijfel het lekkerste ijs dat je kan kopen. Voor ieder wat wils. Ga met een groep mensen en je krijgt al snel keuzestress. Ik ben blij dat alle filialen voor mij dezelfde smaak altijd heeft, dat maakt het kiezen makkelijk. Met prettig weer buiten op het terras een ijsje doen. Indien gewenst nog met een koffie of smoothie.
Heerlijke ijs en koffie en chocolade :
Als redelijk verslaafd ijs-eter weet ik in de provincies Noord-Holland en Utrecht zo'n beetje wel de betere ijssalons te vinden en ben ik vaak ook bereid om er nog enige kilometers voor om te rijden. IJssalon Vivaldi ligt helaas zo'n 45 tot 50 minuten reistijd vanaf mijn huis waardoor ik er niet dagelijks of wekelijks kan komen, maar behoort wat mij betreft zeer zeker ergens in mijn Top 3 en wat prijs/kwaliteit betreft denk ik dat ik hem zondermeer op de 1e plek durf te zetten. Schoon, uiterst betaalbaar en verschrikkelijk lekker, TOP !!!
Heerlijk ijs alleen Alles in stapjes, bestelling doen en betalen, dan gaat de volgende aan 'twerk om ijsje te maken.. Mss een tip om iets sneller te werken.. Verder echt heerlijk hoor en de macarons zijn helemaal bom
Ik had een klacht, na telefonisch contact is dit zeer netjes en direct afgehandeld! Heel erg bedankt voor de goede service. Ik voel me erg serieus genomen en zal hierdoor weer terug komen om van jullie lekkers te genieten!
Erg lekker ijs. Heel veel smaken.
Ijssalon met veel verschillende soorten ijs Ik had pistache en hazelnootheerlijk . Maar ik zag macarons, bonbons en nog veel meer lekkers Dus dit was niet de laatste keer dat ik hier was .
Veel keuzes en goede kwaliteit
Op oudejaarsdag oliebollen en appelbeignets gekocht, moet zeggen dat ze goed smaakten. Volgende jaarwisseling haal ik ze daar weer. Ook het ijs is héérlijk heb ik met mijn kleindochter kunnen proeven, als afsluiting van wat winkelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid