facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Viv The Collection

Viv The Collection

Info

Viv! The Collection is an innovative Dutch label focused on luxury perfume, body care and lifestyle products. Viv! makes you feel special!



"De Daver Hobby & Creative is ontstaan uit passie voor kralen. Gespecialiseerd in Toho rocailles, en materialen voor het maken van uw eigen sieraden, en kennis van materialen en technieken. Het delen van kennis is een voorrecht, en dat doen we graag om een ieder op weg te helpen naar een mooi resultaat. De Daver heeft een winkel in Kerk-Avezaath, een webwinkel, en neemt deel aan diverse beurzen in Nederland en België."
Adres:
Stad: Kerk-Avezaath


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Viv Body Luxuries Viv Body Luxuries 0 meter Dit jaar meerdere kunstbloemen besteld bij Viv! en ik was zeer tevreden! Mooie bloeme...
Recensies
Lekker rustig, vriendelijke bediening. Allerlei doe het zelf dingen op creatief gebied, voornamelijk gericht op kralen. Ook gereedschap etc.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid