facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vitrine Masters Vitrinekasten

Vitrine Masters Vitrinekasten

Info

LED vitrinekasten | Glazen Vitrinekast | Vitrines voor Musea | Informatievitrines | Aluminium kasten | Glasvitrines | gratis levering in Nederland & België



"Vitrine Masters is fabrikant van hoogwaardige LED vitrinekasten met meer dan 1200 standaard vitrines online. Wat bij andere fabrikanten maatwerk is hebben wij gewoon online staan! Begonnen als kleine handelsonderneming en uitgegroeid tot toonaangevende speler in de vitrinewereld in binnen en buitenland. Klanten als Media Markt, Albert Heijn, Micheal van Gerwen, Henny Huisman, Rabobank, de Nederlandse bank, Defensie, KLM, Shell, Ajax, AZ, NEC, Loréal en nog vele bekende bedrijven en personen hebben gewoon onze kasten in huis! Vitrine Masters is volledig zelfvoorzienend en heeft een eigen glasbewerking afdeling, zaagafdeling, productie afdeling en eigen transport. Bekijk maar eens snel die mooie website van ons!"
Adres: Kerkstraat 36a, 5253 AP Nieuwkuijk
Telefoonnummer: 0736899580
Stad: Nieuwkuijk
Route: Kerkstraat 36a
Postcode: 5253 AP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Dinsdag werd eindelijk mijn op maat gemaakte vitrinekast geleverd. De technieker, die 2h30 had gereden, wist van aanpakken!! Zeer proper en professioneel!! Ter plaatse laten monteren is zeker een aanrader!!! Zoals beloofd, is deze kast elke cent waard!!
Inmiddels is de vitrine die ik in 2014 heb besteld bij VitrineMasters als 2x meeverhuisd naar een nieuwe grotere winkel en nog steeds ben ik ontzettend tevreden. Op hun aanraden is er LED in geplaatst destijds en dat maakt de kast een echte blikvanger in onze etalage. Het is maatwerk, dus niet de goedkoopste vitrine die je kunt kopen, maar wel echte kwaliteit. Absoluut tevreden :-
Zeer mooie producten, levering ging niet helemaal zoals gehoopt. Kast kwam binnen met wat uiterlijke mankementen die redelijk snel opgelost zijn geworden. Reeds nog bezig met een zaag fout Kortom een eerlijke recensie, ik zou zeker nog eens bestellen mochten we weer een kast nodig hebben.
Zeer correct afhandeling van de aankoop. Afspraken zijn nagekomen, installatieman zeer vriendelijk en professioneel. Wie een mooie, degelijke vitrinekast zoekt is hier aan het juiste adres. Een aanrader !
Communicatie was niet zo goed. De vitrinekast kwam aan zonder deur dit werd niet van te voren vermeld. Vervolgens twee weken gewacht tot de deur geleverd kon worden dit was verder geen probleem. Werd echter de verkeerde deur geleverd, dus deze moest weer terug. Daarna nog 2 weekjes moeten wachten want ze hadden geen plek in de agenda open om de deur eerder te leveren. 4 weken na levering van de vitrinekast dan eindelijk compleet. De monteur was een topper super klant vriendelijk en nam de tijd voor je dit is voor mij reden genoeg om mijn volgende vitrinekast toch bij Vitrine Masters te bestellen.
Vriendelijke service en aardige kundige monteurs. Gevraagd of ik nog gebruik mocht maken van een black friday korting die eigenlijk al verlopen was en dat was geen probleem. Kast is ronduit prachtig! Op maat, in precies de dimensies die ik graag wilde hebben! Helaas moest ik na de eerste levering toch wel wat mankementjes en beschadigingen constateren en de monteur zal zelfs nog voor een 4e keer moeten langskomen. Dit wordt echter zonder morren gedaan. Netjes! Ik hou het dus op pech, maar moet streng zijn. Vandaar mijn 3 sterren, anders waren de 5 sterren dik verdiend. Mocht ik ooit plaats hebben voor een volgende vitrine, dan ik deze zeker weer aanschaffen bij Vitrinemasters.
Eind 2014 een kast besteld. Ik heb een grotere kast die je niet zo maar ergens vind en dit zie je er ook aan af. Zeer stevig materiaal en goede kleuren. Heb veel contact met ze gehad voor en na de plaatsing. Nu zelfs na 2 jaar zijn ze nog zonder problemen langs gekomen voor te repareren zonder kosten. Dit vind ik geweldig! De vitrinekast is misschien goedkoper te krijgen maar dit weegt voor mijn niet op tegen de kwaliteit/service die ze geven. Als je meer nodig hebt dan een standaard kleine vitrine kast zou ik voor Vitrine masters kiezen ze hebben veel keus en geven goed advies. Echte toppers!
Heel erg tevreden met mijn vitrinekast! Lang getwijfeld en gezocht naar een kast die aan alle wensen voldeed. Maar met wat ik nu weet, had ik sneller moeten bestellen! :- Vlotte levering en service!
Wij hadden een kast van Vitrinemasters die ongeveer 6 jaar geleden werd geleverd en geplaatst. Bij verhuizing ook voor vitrine blijken plafonds té laag in nieuwe woning. Contact gezocht met hun verhuisservice en op een zéér professionele manier is toen door Vitrinemasters alles gedemonteerd en op de nieuwe locatie weer opnieuw opgebouwd. Uw collega is een expert! Efficient en snel. Hulde!
Wij hebben diverse vitrinekasten in onze salon staan en deze zijn van zeer hoge kwaliteit. Uitgevoerd met LED strips voor een optimale verdeling van licht en ook nog helemaal instelbaar qua kleurtemperatuur en lichtintensiteit. Een echt aanrader dus!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid