facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VitaMarum-mondhygiëne

VitaMarum-mondhygiëne

Info

VitaMarum-mondhygiëne is een vrijgevestigde mondhygiënistenpraktijk binnen het gezondheidscentrum VitaMarum aan de kamperfoelielaan in Marum.

Geschiedenis

VitaMarum-mondhygiëne is gevestigd binnen het gezondheidscentrum VitaMarum.

Momenteel zijn er in Vitamarum gevestigd: een mondhygiënistenpraktijk, een fysiotherapiepraktijk,een diëtistenpraktijk, een massagetherapiepraktijk, een huidtherapiepraktijk,een verloskundigenpraktijk en een tandartsenpraktijk.

Wat doen wij?
De deskundigheid van de mondhygiënist ligt vooral op het gebied van het voorkomen van problemen in uw mond. De mondhygiënist zorgt er voor dat uw gebit en tandvlees in optimale conditie blijft en leert u ook uw mond zelf gezond en fris te houden. Mochten er onverhoopt toch problemen ontstaan dan behandeld de mondhygiënist in overleg met u of verwijst u naar de tandarts of parodontoloog.

Onze werkwijze

Ook voor 2016 proberen we zoveel mogelijk een contract af te sluiten met Uw zorgverzekeraar!
Wij doen voor iedere keer als u komt een COV-controle zodat we op de hoogte zijn welke zorgverzekeraar u heeft en hoe u verzekerd bent.
Voor grote behandelingen geven we altijd een kostenbegroting mee, zodat u zelf bij uw verzekeraar kunt informeren of de behandeling geheel, gedeeltelijk of niet vergoed wordt, dat varieert behoorlijk per pakket en verzekeraar. Bezoek de website van uw zorgverzekeraar of lees het polisboekje door. Alle vergoedingen staan onder het kopje: Behandeling vrijgevestigde mondhygiënist/ vergoedingen

Het personeel

In deze mondhygiënepraktijk zijn momenteel twee mondhygiënisten werkzaam. Annette Overwijk is mede-eigenaar van het gezondheidscentrum VitaMarum en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister-mondhygiënisten(KRM).
Gunay Alijev is in 2013 afgestudeerd van de hogeschool Utrecht.



"Een gezonde mond voor jong en oud!"
Adres: Kamperfoelielaan, 9363EV Marum
Telefoonnummer: 0594646100
Stad: Marum
Route: Kamperfoelielaan
Postcode: 9363EV


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:00
Dinsdag: 08:00 - 16:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 15:00
Vrijdag: 08:30 - 15:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fysiotherapie VitaMarum Fysiotherapie VitaMarum 21 meter Fysiotherapie Vita Marum
Klik begeleiding Klik begeleiding 254 meter Ambulante ondersteuning voor iedereen!
Sportmassage Angelique Dermois Sportmassage Angelique Dermois 875 meter In een woord geweldig ik kom er zeker terug
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid