facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VITAM

VITAM

Info

Welkom bij VITAM! Kijk voor informatie op www.vitam.nl

Geschiedenis

Welkom bij VITAM.

VITAM heeft een bijzondere passie voor eten en drinken ontwikkeld. Goed, gezond en lekker eten. Dit proef je terug in de gerechten die wij dagelijks vers bereiden.

Wij dagen ál onze zintuigen uit om een ultieme en originele ode aan de zintuigen van onze gasten te mogen brengen. Met liefde serveren wij aan onze gasten alsof wij voor vrienden thuis koken. En daar loop je altijd een stukje harder voor!



"Vitam is dé facilitaire horecadienstverlener die genieten van goed en lekker eten centraal stelt. Als ondernemende cateraar gelooft Vitam dat voeding volop mogelijkheden biedt om een waardevolle bijdrage te leveren aan vitale mensen in een vitale wereld. In onze meer dan 250 restaurants binnen bedrijven, campussen, ziekenhuizen en horeca is het onze missie om met lekker eten en drinken mensen te verleiden tot een gezonde en verantwoorde levensstijl."
Adres: Eekelhof 58, 5482 WH Schijndel
Telefoonnummer: 0735442127
Stad: Schijndel
Route: Eekelhof 58
Postcode: 5482 WH



op zoek naar gerelateerd: Vitam medewerkers, Vitam salaris, Vitam vacatures, Vitam cao, Vitam Belastingdienst, Vitam Helix, Hrm Vitam, Vitam EUR
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Frietmomentje Frietmomentje 717 meter Frietwagen op locatie
Manege de Molenheide Manege de Molenheide 2 km Zeer gastvrij!
De Melksnor Foodtruck De Melksnor Foodtruck 3 km Op ons tuinfeest werd het eten verzorgd door Lotte en Jelmer, wat een topservice en h...
De Smaakmobiel De Smaakmobiel 3 km Op Pleinpop een burger gehad van de smaakmobiel en nadien ook een bakkie! Burger was ...
Recensies
Sinds Vitam de catering bij de Provincie Limburg heeft overgenomen is het aanbod zwaar achteruit gegaan, terwijl de prijzen van de producten die ze aanbieden belachelijk zijn gestegen. Daarnaast wordt hun bedrijfsfilosofie met dergelijke grote oogkleppen doorgevoerd, waardoor er weinig tot geen gevoel lijkt te bestaan voor grote werkdruk die deze filosofie oplevert voor hun eigen personeel op de werkvloer.
Echt heerlijke salades en broodjes. Geen eten uit de frituur maar dit is zo lekker dat dat niets uitmaakt!
Sinds Vitam de catering bij ons bedrijf over heeft genomen is de kwaliteit zwaar achteruit gegaan. Maar wel gerust 50 cent tot 2 euro meer vragen voor de zelfde producten.
Vitam heeft een prachtig nieuw hoofdkantoor gelegen langs de A2 bij Den Bosch
Waarom moet de kantine van een universiteit duurder zijn dan een broodje of snack op het station... Blij dat ze ophoepelen bij de TU/e. In een paar jaar tijd zijn de prijzen bijna verdubbeld, mede de fout van Eurest natuurlijk.
Service kantoor van Vitam. Vriendelijke ontvangst! Verbluffend staat hoog in het vaandel.
Smakeloze salades, aangemaakte laffe soepen, lekkere smoothies maar overall totaal onaantrekkelijk aanbod.
Prachtig nieuw pand en een leuke partij om mee samen te werken
Kei lekker, stoofpotje met aardappelpuree en risotto!
Ik ben er schijnbaar langs gefietst
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid