facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VitalRun

VitalRun

Info

Runningtherapie, Body Mind Release therapie en Yin Yoga. Beweeg, Ontspan & Geniet!

Geschiedenis

Een gezonde geest in een gezond lichaam is een wereldberoemd citaat van de Romeinse dichter Juvenalis uit de tweede eeuw na Christus. Met runningtherapie train je lichaam en geest zodat je de balans in je leven kunt herstellen. Belangrijk daarin is de juiste ademhaling. Binnen het programma van VitalRun wordt daarom ademhalingstherapie toegepast.

Binnen drie maanden leer je tenminste 30 minuten aaneengesloten hardlopen. Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat je na een half uur sporten los bent van je dagelijkse routine. Je maakt gelukshormonen aan die de plek innemen van stresshormonen zoals cortisol. Volledig ontspannen ontstaat er ruimte om te genieten, problemen aan te kunnen of op te lossen!

Bij het intakegesprek bepalen we je doel en maken we een individueel loopplan. Eenmaal per week lopen we samen en tweemaal per week loop je alleen. Dat doen we altijd in de natuur, door weer en wind. De elementen geven kracht en energie!

Na het looptraject bij VitalRun ben je klaar om het op eigen kracht te doen: alleen, in de sportschool of bij een loopgroep.

Runningtherapie wordt door sommige verzekeraars vergoed, vraag ernaar bij je eigen verzekering.

Adres: Koningin Wilhelminaweg 54, 8453WT Oranjewoud
Telefoonnummer: 0625203503
Stad: Oranjewoud
Route: Koningin Wilhelminaweg 54
Postcode: 8453WT



op zoek naar gerelateerd: Vital me, VitalMe heerenveen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid