facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vital waves

Vital waves

Info

Sportmassage, ontspanningsmassage en PA therapie. Nu ook medicaltaping!

Geschiedenis

Sportmassage:

Sportmassage is bedoeld voor iedereen die op welke manier dan ook het
lichaam belast, dus ook voor niet sporters.
Door elke vorm van belasting kunnen er lichamelijke klachten ontstaan.
Het bewegingsapparaat raakt uit balans waarbij er klachten aan spieren en
gewrichten ontstaan.
Veel voorkomende klachten zijn: o.a. rug- en nekklachten, last van spiervermoeidheid aan de benen, last van de archillespezen en kuiten, etc.

Sportmassage is hierbij een effectief bestrijdingsmiddel, waarbij afvalstoffen sneller worden afgevoerd wat resulteert in een sneller herstel en de kans op blessures verminderd.
Sportmassage helpt o.a. bij de volgende symtomen:
Spier (vermoeidheid)
Spierstijfheid.
Spierpijn.
Spierverhardingen.
Verhoogde spierspanning.
In geval van overtraining.

Voor de activiteit / pre-activiteitsmassage: Doel om voor de inspanning een maximale doorbloeding in de gebruikte spieren te krijgen, een activering van de rustige sporter en normalisering van de gespannen spieren.

Tijdens de activiteit / interactiviteitsmassage: Tussen twee prestaties in, bijvoorbeeld tijdens de rust voetbal of van twee series hardlopen;
Doel is het wegwerken van vermoeidheidsstoffen.

Na de activiteit / postactiviteitsmassage: Ter dehydratie (ontwateren van de spieren) waarbij afvalstoffen sneller worden afgevoerd.

Rustperiode / passiviteitsmassage: In geval de sporter zijn sport tijdelijk niet kan uitvoeren,
bijv. tijdens een blessure kan de passiviteitsmassage het verlies van conditie zoveel mogelijk tegengaan.

Overtraining symptomen kunnen zijn: Prestatiedaling, lichamelijke klachten, verminderde eetlust, slecht slapen, hoge rustpols, gewichtsvermindering, hogere bloeddruk, langzamer herstel, menstruatiestoornis, potentievermindering.

Door extra aandacht aan het lichaam te geven in de vorm van sportmassage kan het lichaam zoveel mogelijk in conditie worden behouden en de symptomen doen wegnemen.



"Sportmassage, ontspanningsmassage, Blessurepreventie en Medical taping.Physio Acoustic therapie.Behandeling op afspraak, app of bel."
Adres: Steenovenweg 6, 4614 LA Bergen op Zoom
Telefoonnummer: 0618170020
Stad: Bergen op Zoom
Route: Steenovenweg 6
Postcode: 4614 LA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sport en Ontspanningsmassage Bart Langenberg Sport en Ontspanningsmassage Bart Langenberg 4 km Sinds 2008 ben ik gediplomeerd sport en ontspanningsmasseur. Door mijn visuele beperk...
Sportmassage OUI Sportmassage OUI 4 km Ben je geïnteresseerd in een sportmassage door een NGS gecertificeerde sportmasseur?m...
Recensies
Na een vriendelijk ontvangst een intake gesprek en daarna krijg je een professionele sport of ontspannings massage. Heerlijk spieren los of ontspannen naar huis.
Mooie website, gemaakt door CompuWebstore
Heerlijke massage
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid