facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VitAdvice BV

VitAdvice BV

Info

In onze vitamineshop bestelt u alle bekende merken voedingssupplementen nu snel en voordelig!

Onze kortingen lopen op tot wel 30% van de reguliere prijs



"VitAdvice, de webshop voor iedereen die bewust leeft en bewust eet. Wij bieden een zeer gevarieerd assortiment vitamines en voedingssupplementen. Daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment afslankmiddelen, superfoods en andere organische voedingsproducten. VitAdvice staat voor een gezonde leefstijl in combinatie met gezonde prijzen!"
Adres: Verlengde Hoofdstraat 1D, 9693AB Bad Nieuweschans
Telefoonnummer: +31-5978-870078
Stad: Nieuweschans
Route: Verlengde Hoofdstraat 1D
Postcode: 9693AB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Olgerweg 2a 5 9723 ed groningen
Recensies
Voor het eerst hier een bestelling geplaatst en zeer tevreden. Een snelle levering, mooie producten, goede kwaliteit met een betaalbare prijs. Top!
Tht datum niet in orde. En ook niet bereid het product terug te nemen, ze beroepen zich op de algemene voorwaarden waar ze zelf niet aan hebben gehouden.
Vlotte service en zeer vlugge levering. Pakje werd door koerierdienst bij de buren geleverd, zonder correcte melding naar mij toe. Dit werd vlug en goed mee opgevolgd door VitAdvice. Ga hier zeker nog bij bestellen!
veel keus, goede optie om kleurenstalen te ontvangen, snelle reactie op vragen per mail, duidelijk advies over hoe te meten. Deze evaluatievraag komt te snel: ik heb alleen nog stalen besteld!
Ik heb mijn bestelling al meer dan een week geleden geplaatst en nog altijd niet aangekregen, zeer slechte bezorgservice via GLS. Ik ga hier geen bestelling meer plaatsen!
Helaas wordt er alleen in België bezorgd tegen hoge porto kosten; zelfs als het bestelbedrag al ruim boven 30 euro ligt. Hierbij valt er geen voordeel te behalen op andere leveranciers die dit wel doen.
Duurt erg lang voor je bestelling wordt verzonden. Bestel volgende keer wel ergens anders.
dit was de eerste keer dat ik heb besteld was aantrekkelijk , maar er was geen voorraad van de 10 blikjes kreeg er maar 4 ,dat maakt het met de verend kosten extra duur blijft maar bij een eerste keer of een compensatie ?
Mijn pakket is in gaanderen afgeleverd en ik kan het daar niet ophalen Ik woon in Doetinchem Ik heb het gevoel dat er niets aan gedaan wordt en dat ik kan fluiten naar mijn pakket
Wederom prima geleverd. Binnen een week in huis, en ver onder de prijs in vergelijking met andere online drogisterijen. Dankjewel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid