facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VitaDier

VitaDier

Info

Specialist in natuurlijke diervoeding!
VitaDier biedt een groot assortiment natuurlijke voeding voor alle dieren.

Geschiedenis

Voordelen bij VitaDier

• Dé gezondheidsspecialist voor huisdieren
• Ervaren voedingsdeskundigen
• Uitsluitend natuurlijke diervoeding en producten
• Hippe diertoebehoren en ruitersportartikelen
• Gegarandeerde kwaliteitsproducten
• Gunstige prijzen



"Specialist in bewuste diervoeding!VitaDier biedt een groot assortiment bewuste voeding voor alle dieren.Wij verzenden GRATIS vanaf €50,00."

"Specialist in bewuste diervoeding!VitaDier biedt een groot assortiment bewuste voeding voor alle dieren.Wij verzenden GRATIS vanaf €50,00."
Adres: Stationsweg 9-11, 3253 AP Ouddorp
Telefoonnummer: 0187750951
ln.reidativ@ofni
Stad: Ouddorp
Route: Stationsweg 9-11
Postcode: 3253 AP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jus de Pommes Jus de Pommes 292 meter Jus de Pommes is gevestigd in Ouddorp op Goeree-Overflakkee. Ons assortiment bestaat ...
Hondenverblijf Ouddorp Hondenverblijf Ouddorp 967 meter Lana heeft het ontzettend goed gehad bij Karin. Je kan met een gerust hart op vakanti...
Recensies
Deskundig, groot assortiment, nette prijzen en persoonlijke aandacht
Wij hebben sinds 8 maanden een Friese Stabij. Hij is erg gevoelig op eten. Braakte heel gemakkelijk. Maar door het deskundig advies van Diyenne hebben we nu de juiste voeding voor onze viervoeter, en zijn wij en onze hond heel tevreden. Een andere service die we heel erg waarderen is het bezorgen. Bestel de voeding en deze wordt dinsdagavond bezorgt. Super geregeld. Diyenne is een vriendelijke eigenaresse die tijd voor je vrij maakt om mee te denken. Dus Vitadier wil ik zeker aanbevelen. Verzorger van Max
Een paar jaar geleden kwamen we bij toeval terecht bij Vitadier. Wat een geluk. Onze hond had al tijden last van zijn darmen. Op aanraden zijn we overstapt naar andere voeding. Wat een verandering. Onze hond is energieker en gezonder. Nog steeds erg blij met het advies. En iedere keer als we komen weet de eigenaresse precies wie we zijn, wie onze hond is, dat geeft zo'n welkom gevoel. Voor deze winkel en eigenaresse rijden we graag naar Ouddorp toe!! we wonen op 50 minuten rijden Dikke aanrader!
Ik word altijd zeer goed geholpen door Diyenne van Vitadier. Dankzij haar deskundige advies zijn zowel mijn honden als paarden mooi fit en gezond. Een aanrader voor iedere diereneigenaar, helemaal als je dier gezondheidsproblemen heeft!
Beste zaak ooit ben hier 4 x achter elkaar geweest mooi paardenhalster gekocht
Vitadier is een geweldige dierenwinkel gerund door Diyenne. Ze heeft een zeer uitgebreide collectie met de beste merken voor zowel voer als andere dierenbenodigdheden. Een prettige sfeer, prima service en altijd een goed advies dat is gericht op de gezondheid van je dier. Met name m.b.t. voer heeft Diyenne een specialisatie, het juiste product voor je huisdier is tenslotte van groot belang. Wij zijn hierdoor Profine gaan gebruiken en zijn daar zeer tevreden over! Top winkel!
We worden altijd supergeholpen bij vitadier! Goed voedingsadvies Denkt met je mee en levert goede service! Altijd tijd om gewoon even een praatje met je te maken al koop je niks..
Lijkt het heel logisch dat gezondheid met voeding te maken heeft? Is het ook. Mijn hond bleef te mager ondanks 1,5 kilo smuldier uit de supermarkt. Nu ik vlees haal bij Vitadier is hij stevig geworden terwijl ik maar de helft hoef te geven. Voor het zelfde geld een glanzende hond.
Geweldige eigenaresse, die kennis van zaken heeft en je alle aandacht geeft.
Prima gewinkeld, deskundig advies en buiten dat ook nog een leuke wandel app opgeduikeld . Daar komen we vast meer!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid