facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vitaalleven voor mens en dier

Info

Vitaalleven voor mens en dier kijkt naar het gehele mens of dierbeeld om gezondheid en welzijn te behouden, te optimaliseren en te vergroten.Vitaalleven is o.a. gespecialiseerd in Homeopathie, Bach Remedie, Kinesiologie, Aromatherapie, Massages, Voeding.



"coaching met behulp van paarden"
Adres: Griegstraat 8, 3274 MB Zuid-Beijerland
Telefoonnummer: 0654-206848
Stad: Zuid-Beijerland
Route: Griegstraat 8
Postcode: 3274 MB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Levenscoachpraktijk Marie-Louise Van De Hoef Levenscoachpraktijk Marie-Louise Van De Hoef 2 km Ondersteuning bij life-events en persoonlijke ontwikkeling. Zelfvertrouwen - rust - e...
Gotcha Kappers Gotcha Kappers 3 km Heel vakkundig, fijn geknipt en lekker snel.
Etos Zuid-Beijerland Etos Zuid-Beijerland 3 km Ik ben blij met de keeltabletten van de Vogel.
Wimperextensions by Joyce Wimperextensions by Joyce 3 km Ik kom sinds 2019 al bij Caroline! Daarvoor zat ik bij een ander voor tape extensions...
FM GROUP bij tamara FM GROUP bij tamara 7 km Parfum, Make-up en home producten.
Recensies
Eefje heeft aandacht voor het kind en speelt goed in op de behoeften van zowel ouder als kind. Ze creëert een veilige omgeving en zorgt dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Eefje is een lieve, vaardige vrouw met een grote sociale en hulpvaardige houding. Wij zijn enorm tevreden over hoe ze ons tot nu toe heeft geholpen!
Samenwerken met Eefje en met de paarden aan geeft inzichten die ik bij andere wijze van coaching niet kreeg. De eerlijkheid van de paarden, de scherpe coaching van Eefje is niet alleen veilig en fijn maar vooral doeltreffend.
Naast de therapieën/coaching die ik bij Eefje gevolgd heb, helpt ze mij ook om nog meer rust te krijgen in mijn lichaam&hoofd door middel van lichamelijke oefeningen. En niet alleen heb ik meer rust, maar ook de paniek en angsten waar ik vanaf kinds af aan last van heb, zijn grotendeels verdwenen. Zo kon ik bijvoorbeeld een jaar geleden niet zonder paniek in de auto zitten, en nu rij ik Nederland door zonder enige stress of paniek. Dankzij deze oefeningen voel ik me minder 'beknelt' en meer bevrijd. Heel fijn!
Wat een bijzondere ervaring. Ik raad paardencoaching iedereen aan. Eefje is een fijne coach die zich goed kan verplaatsen in de ander, de juiste vragen stelt en een prettige energie heeft.
Onze zoon heeft veel baat bij de rustige en fijne begeleiding bij de paardencoaching. Langzaam maakt hij flinke stappen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid