facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vitaal Thuiszorg

Vitaal Thuiszorg

Info

Vitaal thuiszorg is een landelijk opererende organisatie die de best mogelijke zorg wil bieden aan mensen die zorg of ondersteuning in huis nodig hebben.



"Vitaal thuiszorg is een landelijk opererende organisatie die de best mogelijke zorg wil bieden aan mensen die zorg of ondersteuning in huis nodig hebben. We verlenen deze zorg met persoonlijke aandacht voor ieders welbevinden. Het streven is de beste zorg en dienstverlening op maat te leveren waarbij de cliënt wordt ondersteunt om zo lang mogelijk zelfstandig te functioneren. Dat noemen wij zorg tot achter de komma!"
Adres: aalsbergen 11, 6942 SE Didam
Telefoonnummer: 0316 – 22 00 73
Stad: Didam
Route: aalsbergen 11
Postcode: 6942 SE


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Cao Vitaal Thuiszorg, Sientje Thuiszorg, Vitaal Thuiszorg inloggen, Thuiszorg Arnhem, Thuiszorg landelijk, Thuiszorg Velp, Thuiszorg nieuws, Thuiszorg Westervoort
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GF Totaalzorg B.V. GF Totaalzorg B.V. 2 km Top geholpen via de telefoon, duidelijk en daadkrachtig vandaar 5 sterren.
Recensies
Wat een geweldige dames werken er bij dit filiaal in Didam. Gedurende een paar weken werd ik elke morgen geholpen met het douchen en aankleden door een stel vrolijke, lieve vakkundige dames. Waarvoor mijn hartelijke dank. Ik zal dit niet vergeten en in de toekomst, mocht het weer nodig zijn, niet aarzelen weer een beroep op jullie te doen. Kanjers zijn jullie, stuk voor stuk. Nogmaals hartelijke dank, jullie hebben me weer geweldig op weg geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid