facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Visymo

Visymo

Info

Visymo Universal Search Group maakt informatie uit meerdere bronnen toegankelijk. Dagelijks gebruiken duizenden mensen de diensten van Visymo.

Geschiedenis

Visymo (sinds 1997) is met de internationale zoekmachines iZito.com en ZapMeta.com en in Nederland met Vinden.nl en Zoeken.nl actief in meer dan 50 landen. Maandelijks maken meer dan 290 miljoen bezoekers gebruik van onze zoekdiensten! We zijn wereldwijd één van de grootste searchpartners van Google en Bing en hebben zeer nauw contact met hun, zodat we voorloper blijven in ons gebied. Wij beschikken we over gigantisch hoeveelheid data met waardevolle informatie, deze data proberen we op een slimme manier voor onze eigen zoekmachines in te zetten.



"Visymo Universal Search Group sinds 1997 is de onzichtbare kracht achter waardevolle zoekresultaten. Onze in-house ontwikkelde search technologie koppelt dagelijks miljoenen gebruikers aan relevante informatie. Strategische samenwerkingen met o.a. Google, Yahoo en Microsoft helpen ons daarbij. Wat begon in Nederland, is nu bijna in ieder land ter wereld beschikbaar. Visymo Universal Search Group heeft meer dan 40 internationale merken en breidt nog steeds verder uit."
Adres: Rijssensestraat 51, 7442 MR Nijverdal
Stad: Nijverdal
Route: Rijssensestraat 51
Postcode: 7442 MR


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eastbridge.eu Eastbridge.eu 3 km Betrouwbaar bedrijf op ICT gebied. Vanwege de menselijke maat die er gehanteerd wordt...
Recensies
Gepassioneerde ondernemers. Bedrijf met geweldig interieur, bar & beste lunch in Rijssen.
Waarom laat u san jose-advertenties zien in Bhubaneswar en brengt u bezoekers naar een nieuw irrelevant platform?
Nu 10*meer ucc1
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid