facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Viswinkel Roelofarendsveen

Viswinkel Roelofarendsveen

Info

Viswinkel Roelofarendsveen is zelfvoorzienend in zijn aanvoer van verse noordzee vis en paling uit de braassemmermeer.

Adres: Noordkade 25, 2371 EA Roelofarendsveen
Telefoonnummer: 0713316506
Stad: Roelofarendsveen
Route: Noordkade 25
Postcode: 2371 EA



op zoek naar gerelateerd: Viskraam Roelofarendsveen, Markt Roelofarendsveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pets&Co Beestenboel Pets&Co Beestenboel 903 meter PETS&CO BEESTENBOEL
Recensies
Aan het Braassemermeer op mijn fietstocht ontdekte ik de visserij en palingrokerij van Sjors van Veen aan de Noordkade 25 Roelofarendsveen. De winkel was eigenlijk al dicht maar na aanbellen deed de eigenaar open en heb ik nog een verse wilde paling kunnen kopen. De zaak bestaat al 5 generaties van vader op zoon en op de plek waar hij nu woont is er sinds 1954. De fuiken worden zelf gerepareerd en gemaakt in een aparte authentieke werkruimte. Er wordt niet alleen paling verkocht maar ook ander vis o.a. snoekbaars een verfijnde zoetwater vis die je kunt vergelijken met de kwaliteit van wilde zeebaars. In de avond worden de netten uitgezet in het meer en in de vroege ochtend om 5:00 u wordt de vangst binnen gehaald. Daarna is het hard door werken en worden de vissen gerookt op een vuur van eikenhout en soms vurenhout. De winkel is dan al vanaf 8:00 u geopend tot 17:00 u.
Heerlijke verse paling en een hele vriendelijke eigenaar die welwillend is om wat te vertellen over de palingvangst De winkel is eenvoudig met een mogelijkheid om buiten te zitten.
Prima broodje en zeer lieve mensen maar zeer aan de prijs, daar mag best € 1.= vanaf.
Wat een heerlijke paling, aanrader!!
Heerlijk genoten van de gerookte paling!
Leuk gesprek gehad met de eigenaar over de paling en de kreeftjes bijvangst. Heerlijke paling gegeten.
Bij van Veen een heerlijk broodje vers gerookte paling gegeten en zo lekker heb ik het niet eerder gegeten; de paling was niet te zout, niet te lang gerookt, en daardoor was de structuur van de vis nog intact, blijkt wel dat een mooie verse vis die vervolgens op de juiste manier behandeld wordt een ongelooflijk smaakvol resultaat oplevert!!
Heerlijke zachte dikke palingen, heel wat anders dan de dunne palingen die je normaal vindt.
Heerlijke verse paling van een fantastisch familie bedrijf. Leuk om praatje mee te maken en hoort hoe bevlogen ze zijn met hun werk. Kom graag nog een keer terug!
Nog een echt ouderwetse rokerij met heerlijke paling. Wij kwamen er per toeval terecht en daar hebben we nooit spijt van gehad. Heel vriendelijke eigenaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid