facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Viswinkel fizzi Nieuwkoop

Viswinkel fizzi Nieuwkoop

Info

Nieuwkoops eigen viswinkel met een heerlijke kijk op vis. U maakt het of wij maken het en anders samen.

Adres: Kennedyplein 5C, 2421 EN Nieuwkoop
Telefoonnummer: 0172579420
Stad: Nieuwkoop
Route: Kennedyplein 5C
Postcode: 2421 EN


Recensies
Mega lekker haring!!! Kibbeling was ook lekker maar klein beetje te weinig saus‍
Uitstekende viswinkel. Verse visproducten en een goede hygiëne in deze zaak zijn verzekerd. Menukaart is ruim voorzien van alle lekkere hapjes. Zitgelegenheid om een kop koffie of broodje te eten is aanwezig. Een zeer uitgebreide bestellijst voor speciale gelegenheden is een pre. Fizzi Viswinkels zijn een aanrader.
Gezellige viszaak!! Ze hebben daar super lekkere kibbeling.. Hmm heerlijke grote stukken..altijd Gezellig daar. En super toffe eigenaar
Deze viswinkel steekt met kop en schouders uit boven de gemiddelde viswinkel. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Kibbeling menu met goed gekruide kabeljauw en patat uit schoon vet en een heerlijke verse salade. Enthousiaste eigenaar met een passie voor zijn werk en zeer service bewust en klantgericht. Een locatie waar je niet alleen iets kunt eten vergezeld van een lekker wijntje maar ook in overleg met de eigenaar prima een wijnproeverij zou kunnen organiseren. En wil je vis klaar maken maar weet je niet hoe? Vraag de eigenaar en hij doet het ter plekke met je zodat je kunt leren..
Lekker hapje gegeten met 'n goed glas wijn, bijzonder vriendelijke en goede service, fijne plek. Absoluut aanrader
Erg goede viszaak kennis van vis is uitstekend gezellig en kleinschalig. Je betaald er wat voor maar dan heb je ook wat. Kibbeling lekkerbek inktvisringen zalm patat en garnalen gekocht hier. Je kunt hier ook lekker lunchen en drinken.
mossels nodig en gehaald bij deze. met de woorden deze zijn de beste en groot prijs was er na 7,50 kilo twee kilo nodig. oke koop ze op woord als ze tegenvallen dat ik het moest zeggen ..... ben terug gegaan omdat ze echt klein waren en hoop uitval dit met schelpen en foto`s .eigenaar vat het redelijk goed op door te zeggen ik ga nooit in discussie met klant en hoe die het goed kan maken krijg bak bami mee met gamba`s ! dit had ti beter niet kunnen doen . bami plakt en is melig de gamba`s zat echter smaak ok kraak aan tip proef je gerechten oplossing was bijna goed maar gerecht was echt zo slecht dat me zoon zelfs beter gamba`s op smaak breng eerste en laatste keer dan maar wat veder rijden. aardige vent maar geen persoon wat je je eten laat maken sorry
Blij dat er nu een viswinkel is in Nieuwkoop. Prima vis voor een goede prijs. Alles is open en schoon. Er is ook een restaurant gedeelte met enkele tafeltjes waar je een net besteld visje kunt weghappen en van de menukaart kunt bestellen. De dames van de bediening kunnen wel wat beter naar de persoonlijke hygiëne kijken, werkzaam in deze branche. Allen werken daar met los lang haar en enkele met lange gelakte stiletto-nagels. Dat kan écht niet ladies!
Ze hebben goede vis. Maar zeer onervaren personeel. Ben eer een paar keer geweest en meerder malen 30 min moeten wachten tot überhaupt de bestelling werd opgenomen terwijl en maar 2 klanten in de winkel waren. Product niks op aan te merken maar personeel en process kan veel beter. Tip voor de eigenaar: Klant die je niet kent zijn ook belangrijk Niet alleen de mensen die je kent.
Erg lekkere kibbeling gegeten. Bijzonder aardig personeel, er werd ons zelfs een drankje van de zaak aangeboden. Echt TOP!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid