facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Visumbuitenland.nl

Visumbuitenland.nl

Info

Gaat u op reis naar Amerika, Canada, Turkije, India of Sri-Lanka? Dan heeft u waarschijnlijk een visum, eTA of ESTA nodig om te mogen reizen en verblijven in deze landen.

Geschiedenis

Gaat u op reis naar Amerika, Canada, Turkije, India of Sri-Lanka? Dan heeft u waarschijnlijk een visum, eTA of ESTA nodig om te mogen reizen en verblijven in deze landen.



"Gaat u op reis naar Turkije, Amerika, Canada, India, Egypte, Vietnam, Australië, Sri Lanka, Kenia, Myanmar, Cambodja, Nieuw-Zeeland, Oman, China, Rusland, Cuba, Indonesië of Thailand? Dan heeft u waarschijnlijk een visum, ESTA of eTA nodig om te mogen reizen en verblijven in deze landen. Via VisumBuitenland kunt u goedkoop, eenvoudig en snel een visum, ESTA of eTA aanvragen. Daarnaast bieden we via deze website algemene informatie over het visum, ESTA of eTA. Zo kunt u met een gerust hart op reis."
Adres: Noordwal 10 III, 2513 EA Den Haag
Telefoonnummer: 085 0014 085
Stad: The Hague
Route: Noordwal 10 III
Postcode: 2513 EA


Recensies
Verkeerde informatie over geldigheid toeristen visa india, in maart stAt er in de up date dat alle visa weer geldig zijn, en 13 oktober staat er in de laatste up date dat de visa opnieuw moeten worden aangevraagd, heb ze erover gehaald excuses zijn gemaakt, maar erg onbetrouwbaar Als je zo je product wil verkopen, nee eigenlijk niet 1 sterretje waard
Ongelooflijk dat zoveel mensen hier intrappen. Wanneer je bv je eTa voor Canada rechtstreeks aanvraagt bij de Canadese overheid dan heb je die voor 7 canadese dollars en binnen 1minuut via de mail binnen. Doe je dit via visumbuitenland dan kost het je ruim €37,- omdat ze je 2 dagen voor het afreizen laten denken dat je een spoedbestelling moet doen. En wanneer je hem dan hebt weet ik niet natuurlijk want ik ben er niet ingetrapt.
Zeer duidelijk en eenvoudig. En de aanvraag super snel verwerkt
Alles was duidelijk, gemakkelijk en overzichtelijk. Heel simpel om te doen.
Snel geholpen en na aanvraag compleet, was heel snel visa in orde. 4 ster omdat toch bleek aanvullende/ontbrekende info nog moest aanvullen en toch tijd heeft gekost. Misschien dat ze dat soort dingen beter in 1 keer kunnen vragen. Bespaart tijd. Al met al heel tevreden!!!
Een foute upload bleek niet op de aangegeven manier opnieuw uploaden te herstellen. De instructie voor de scan bleek ook niet duidelijk en ging herhaaldelijk mis. Na hulpvraag per mail ben ik door Marianna goed geholpen.
Het proces verliep soepel wat betreft het invullen van de formulieren.Echter bij het downloaden van de gescande paspoortfoto werd ik in verwarring gebracht door adviezen als bijsnijden van hoeken.Beter is het om als de foto goed is gedownload dat direct kenbaar te maken
Eenvoudig in te vullen ESTA- en ETA formulier in het Nederlands. Na uploaden van paspoort en betalingen binnen 3 uur al de melding via email dat het ESTA goedgekeurd was. Het goedgekeurde ETA formulier werd 1 uur later al via de mail toegestuurd. Top service van VisumBuitenland en voor iedereen aan te raden. Ik ben in ieder geval voor 100% tevreden.
Wat een oplichters, NIET KOPEN! 14 dagen voor vertrek kon ik alleen maar met spoed een visum voor Egypte bestellen wat al belachelijk was en de kosten lekker opdreef. Ga je naar Egypte, koop dan je visum op het vliegveld daar kost het maar 25 dollar of in euro's nog net geen 30 euro terwijl ik er bij deze oplichters 67,45 voor moest betalen!
Het invullen werd een stuk gemakkelijker doordat aan de zijkant aangegeven werd wat er precies bedoeld werd. En ik was verbaasd over de snelheid waarmee het afgehandeld is! Dezelfde dag! Ik had maar 1 probleem en heb dat ook niet kunnen oplossen blijkbaar, maar ik heb gelezen, dat het geen problemen zal opleveren. Mijn moeder heeft een achternaam met een trema op de o en die is omgezet naar een e dus ipv ö staat er nu oe.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid