facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Visual Workplace

Visual Workplace

Info

Dé leverancier op het gebied van Visual Management.
Verbeterborden | Schaduwborden | Visualisatiematerialen.
www.visualworkplace.nl

Geschiedenis

Wij zijn gespecialiseerd in Visual Management. Visual Management heeft tot doel het verbeteren van prestaties met behulp van krachtige in het oog springende visuele middelen.

Onze core business is het op maat ontwikkelen van visualisatieborden, die worden ingezet bij bedrijven die hun organisatie willen verbeteren, optimaliseren of LEAN inrichten. Naast deze borden bieden wij een uitgebreid aanbod van unieke producten ter ondersteuning van het visualisatieproces. Deze producten worden via onze webshop verkocht.

Onze producten worden veelal toegepast in productieomgevingen, dienstverlening en in de zorg. Ze helpen bij het vormen van prikkels en richtlijnen voor werknemers met betrekking tot voor de organisatie belangrijke onderdelen zoals kwaliteit, veiligheid, procesverbetering en efficiëntie.

Van Multinational tot lokale voetbalvereniging; we mogen een brede en zeer diverse selectie aan bedrijven tot onze klantenkring rekenen, waaronder Mitsubishi, Heinz, Friesland Campina, Coca Cola, MSD, Reaal, ABN Amro, Akzo Nobel en Philips.



""Wij zijn Visual Workplace, leverancier, producent en adviseurs op het gebied van Visual Management Tools."Visual Management ToolsVisual Management Tools zijn producten die ingezet worden om werkprocessen te verbeteren door middel van simpele visuele tools. Met als doel om veiligheid, kwaliteit, productiviteit of betrokkenheid te vergroten."
Adres: Bijsterhuizen 2436, 6604LL Wijchen
Telefoonnummer: 0248200265
Stad: Wijchen
Route: Bijsterhuizen 2436
Postcode: 6604LL



op zoek naar gerelateerd: Lean webshop, Stefanie van den Hoogen, Lean Whiteboard, 5S borden, Schaduwbord 5S, 5S winkel, Schaduwbord maken, Magneetvenster A4
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Agency X Agency X 1 km Agency X is een marketing- en evenementenbureau gevestigd in Wijchen. Ons team bestaa...
Voetbal + Voetbal + 2 km Voetbal + Vanaf 6 januari 2014 Trainingstijden: maandag 18.00 - 19.00 uur Gewoon wat...
Open Coffee Wijchen Open Coffee Wijchen 2 km Laagdrempelig netwerken in Wijchen bij de Open Coffee Wijchen, elke laatste woensdag ...
Centrum Puur Centrum Puur 2 km In de oneindige reis die je als professional en persoonlijk maakt heb ik prachtige st...
Gelderlandshow Wijchen Gelderlandshow Wijchen 2 km Nationale kleindieren tentoonstelling van pelsdieren; konijnen, cavia's, kleine knage...
Recensies
Ik ben verpleegkundige in het Ikazia ziekenhuis in Rotterdam. Na heel wat maanden intensief contact via mail en Teams zijn we tot een perfect ontwerp gekomen voor een kwaliteitsbord. Bedankt voor het meedenken en ontwerpen!
Ik werk als Continuous Improvement Manager bij een productiebedrijf; momenteel zijn we bezig om bedrijfsbreed overal 5S schaduwborden te implementeren. Inmiddels zijn er al tientallen borden besteld en opgehangen. Het contact met Visual Workplace verloopt erg duidelijk en bovenal zeer snel! Bij Visual Workplace is de klant geen nummer, maar een persoon. Het bedrijf denkt volledig met de klant mee, net zolang totdat het goed is. Ik kan niet anders zeggen als dat ik erg tevreden ben! Top service!
Leuk bedrijf. Aardige mensen Mooie schaduw borden!
Aardige mensen die supergoed meedenken om het beste resultaat te bereiken.
Beste plek in gehele wereld!
Mooi bedrijf waar je veel inspiratie op kunt doen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Visual Workplace met het openbaar vervoer


Wijchen, Bijsterhuizen 25 50 meter
13
Wijchen, Bijsterhuizen 25 60 meter
13
Wijchen, Bijsterh.22/Wilhelminal. 80 meter
565
65
Wijchen, Bijsterh.22/Wilhelminal. 100 meter
565
65

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid