facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Visual Power design studio

Visual Power design studio

Info

Jong, fris, stoer met een vleugje brutaliteit. Conceptontwikkeling, media-uitingen en SEO-optimalisatie. Dat is Visual Power.

Geschiedenis

CORPORATE IDENTITY

Zoekt u een manier om de identiteit van uw bedrijf te bepalen? Een mogelijkheid om uw boodschap beter te communiceren naar de juiste doelgroep? Uw bedrijf en doelgroep verdienen het beste. Laat ons uw huisstijl ontwikkelen. Met onze creativiteit laten wij uw bedrijf opvallen door het te voorzien van een professionele uitstraling.

UW VINDBAARHEID VERBETEREN

Visual Power design studio is gespecialiseerd om de vindbaarheid (in de zoekmachines) van uw bedrijf te verbeteren. Dit doen wij door onze marketing kennis toe te passen op uw bedrijf. Hierna wordt uw bedrijf hoger aangeschreven in de zoekmachines en bent u beter vindbaar voor uw doelgroep.

RESPONSIVE WEBSITE

Het maken van een website ontwerp is een proces. Hoe gaat u te werk, wat wordt uw doel en wat wilt u bereiken? Visual Power helpt u daarbij. Wij gaan uit van ons principe: Website ontwerp op maat! Wij bekijken samen met u welke mogelijkheden en kansen we kunnen benutten. Visual Power adviseert en ontwerpt een website die vorm en functie optimaal met elkaar combineert.



"Wij bouwen doelgerichte websites, voor als je next-level wilt gaan.Met echte passie voor wat we doen, komen we met de best mogelijke website om jouw business online op de kaart te zetten en te groeien. Wij zijn jouw persoonlijke marketingbureau waarop je kunt rekenen."
Adres: Zwanebloem 80, 1724 XX Oudkarspel
Telefoonnummer: +31 6 244 159 82
Stad: Oudkarspel
Route: Zwanebloem 80
Postcode: 1724 XX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Studio Get the Picture Fotografie & Vormgeving Studio Get the Picture Fotografie & Vormgevi... 616 meter Fotograaf voor portretten, bedrijfs-, trouw-, zwangerschapsreportage. Ontwerp en ond...
Recensies
Ik heb onlangs samengewerkt met Rowan van Visual Power en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben met de geleverde diensten. Ik had een aantal problemen met mijn website die al een tijdje aanhielden en Rowan heeft mij fantastisch geholpen om deze problemen op te lossen. Wat mij vooral opviel was de snelle reactietijd van Rowan. Hij was altijd bereikbaar en reageerde snel op mijn vragen en opmerkingen. Dit gaf mij het gevoel dat ik altijd op hem kon rekenen en dat hij echt betrokken was bij mijn project. Daarnaast was Rowan zeer professioneel en duidelijk in zijn communicatie. Hij dacht gedurende het hele traject met mij mee en gaf waardevolle input om de website nog beter te maken. Het was echt een prettige samenwerking waarbij ik het gevoel had dat we samenwerkten als een team. Al met al ben ik heel blij dat ik Visual Power heb gevonden als mijn nieuwe websitebouwer voor de Kievit Bruiloften. Ik zou het bedrijf dan ook zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een professionele en betrokken websitebouwer!
In mijn zoektocht naar een partij voor een nieuwe website voor mijn fietsvakantiebedrijf sunhillcycling werd ik op Visual Power gewezen. Na in een gesprek duidelijk gemaakt te hebben wat het doel van de website was, zijn ze aan de slag gegaan met een voorstel. Visueel en qua klantreis zag dit er erg goed uit. Daarom hebben ze de opdracht gekregen en zijn ze aan de slag gegaan. Het resultaat mag er zijn! Een nieuwe website die de uitstraling en structuur heeft waar ik naar op zoek was. Er was vrij vlot na livegang wel een optimaliseringsslag nodig om de site snel genoeg te maken maar ook dit is goed gelukt. Al met al dik tevreden over het resultaat.
Zeer goede ervaring met Visual Power. Heldere communicatie, ze handelen vlot en kregen mijn spoedklus voor mijn website heel snel en boven verwachting geklaard. Fijne is dat ze heel goed bereikbaar zijn voor extra vragen/informatie en een extra stap voor je willen zetten. Kortom een top ervaring en voor mij zeker de 5 sterren waard!
Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Visual Power! Rowan maakt UX ontwerpen voor onze website en app. Hij is zeer creatief en meedenkend. Luistert goed, verheldert onze behoeften en wensen, heeft een duidelijk mening en kan snel schakelen. Erg fijn om mee te sparren over grotere en kleinere vraagstukken.
Fijne club om mee samen te werken. Ze maken visueel mooie, en goed doordachte sites. Ik werk als websitebouwer regelmatig samen met Rowan en Regilio en we komen altijd tot een topresultaat. Aanrader als je een site wilt die daadwerkelijk voor je werkt. Zeker goede combi met de online marketing erbij.
Super geholpen door Rowan! Ik wilde een eenvoudig logo voor de opstart van mijn bedrijf, zonder een enorme investering te hoeven doen. Goed advies en snelle uitvoering, ik ben zeer tevreden.
Ze hebben ons geholpen met het maken van een boekingsmodule voor de website van onze vakantiewoningen. We zijn erg tevreden, de communicatie verliep soepel en prettig en we zijn erg tevreden met het resultaat! Ik kan ze van harte aanbevelen!
Geweldig! Vooruitstrevend! Betrokken! Doeltreffend! Betrouwbaar! Prijs/ kwaliteit is een10! Rowan en Regilio zijn zeer betrokken bij de wensen van de klant en hebben bewezen de kunst van het vak goed te verstaan. Wij hebben opdracht gegeven voor twee zeer uiteenlopende projecten en het contact tijdens de ontwikkeling en ook na oplevering verliep goed en plezierig. Resultaat is boven verwachting! Zeer aan te bevelen!
Fijne samenwerking met Rowan en Regilio. Korte lijnen, snel schakelen, creatief innovatief, veelzijdig en geduldig :-. Geen vragen zijn te gek of raar voor deze mannen. #Marieke #Coffy-huys
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid