facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Visspecialiteiten Alex Ruizendaal

Visspecialiteiten Alex Ruizendaal

Info

Visspecialiteiten Alex Ruizendaal is een .....

Adres: Bunschoten
Telefoonnummer: 0653951466
Stad: Bunschoten


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vishandel Erik van de Geest Vishandel Erik van de Geest 2 km jammer van de mooie vis , gebakken in net iets te oude olie en een dag te laat verko...
Recensies
Haring was heerlijk. Zeer zeer teleurgesteld in wat jullie noemen kibbeling. Geen vis alleen gebakken meel . Nooit zo slecht gehad in 25 jaar.
Kibbeling is erg matig... vaak ook nog lauw. Helaas...
Heerlijke kibbeling en gebakken vis gehaald in Borculo, vriendelijk personeel en zag er keurig uit!
Kibbeling was koud en niet vers! Beter is het om kibbeling pas te bereiden als de klant besteld, dit maakt de kwaliteit veel beter! Wij gaan toch in het vervolg naar onze vaste visboer! De saus is wel heel erg lekker!
Heerlijke verse vis! De kibbeling met kruiden zijn een aanrader. Zaterdag ongeveer tot 17uur beschikbaar, daarna beginnen ze ongeveer met inpakken.
Heerlijke vis. Zover ik kan beoordelen gaat alles er hygiënisch aan toe.
Je wordt er prima geholpen en de kwaliteit is goed.
De altijd goed gemutsde en zeer vriendelijke dames en heren helpen je graag aan een lekker vers visje. Naar mijn mening de lekkerste kibbeling uit omstreek.
De beste kibbeling van Europa goede kruiden!!! En de rest van wat ze verkopen aan vis is ook super. Probeer minimaal 2* in. De maand een vissie te halen. Een super zaak.
De lekkerste kibbeling. Enige minpuntje is de wachttijd, maar ja, dat heb je over voor de lekkerste vis.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid