facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Visspecialist Tom Tuijp

Visspecialist Tom Tuijp

Info

Het is onze passie om u van de mooiste vis en visspecialiteiten te voorzien!

Geschiedenis

De lekkerste vis en visspecialiteiten van de regio Utrecht.



"Visspecialist en traiteur. Voor warme gebakken vis, vers gesneden haring en een ruim assortiment luxe vis gerechten en hapjes."
Adres:
Telefoonnummer: 0306668607
Stad: Vleuten


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:45
Dinsdag: 08:00 - 17:45
Woensdag: 08:00 - 17:45
Donderdag: 08:00 - 17:45
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00
Zondag: 11:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Viskraam Mereveldplein De Meern
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Maximaal Genieten Maximaal Genieten 624 meter Foodtruck Festival 2017 De 2e editie van hét Foodtruck Festival in het Máximapark, L...
Magicooking Bakery Magicooking Bakery 2 km Bake for my family, but can also bake for you. Homemade cakes and cupcakes. Only fres...
De Kretawinkel De Kretawinkel 2 km Geniet van pure producten uit Kreta. www.dekretawinkel.nl
Recensies
Matige kwaliteit kibbeling bevat heel weinig vis en bestaat grotendeels uit meel en is te zout en onvriendelijk personeel.
Niet blij. Ik had gevraagd aantal zalmbonbons te maken, in principe voor 4 personen, maar voor de zekerheid voor zes omdat bonbons nog wel eens klein uitvallen. Maar wat ik geleverd kreeg waren 6 zeer grote ronde zalmgevallen die per stuk 250 gram wegen. Het zijn dan ook geen bonbons maar meer tartaren. Ik moest meer dan 50 euro betalen.
Vandaag medium portie kibbeling gehaald om mee te nemen. Bij thuiskomst zag ik de hoeveelheid wat voor mij een kleine portie was. Smaak was niet geweldig en dat voor circa 8 euro. Deze winkel zal vast lekkere andere visgerechten hebben, maar ik kom hier niet meer terug.
Niet zo bijzonder. Kan veel beter. Slecht kinder personeel. Veel te grote monden. Tuip prijswoekerraar Service zeer slecht. Je spullen worden toegesmeten. Groot.erwerwende Overschate vreselijke tent. Met n zeer matig kwaliteit.. koop eens n vis in Utrecht.. blijf hier weg.tent loopt leeg. Slecht opgeleid personeel. Kleine oververwende kinderlijke nuffies. Voor die belachelijk prijs wel een zeer gierig beleid.. beleid???? Dit is pure oplichting .dergelijke malafide handelaartjes. Blijf veel liever in Volendam. Maar Burgers van volendam laten zich niet lichten. Geen toekomst voor dit tentje. Ondeugd betaald niet uit. Bahhh.
Heerlijke verse visproducten. Vriendelijk personeel.
Ze hebben geen kibbeling, want die komt toch echt van de kabbeljauw. En hun kibbeling is niet van de kabbeljauw.
Vandaag kibbeling gehaald maar niet lekker en deels niet gaar. Zelfs de saus was niet te pruimen. Wij gaan voortaan weer naar de markt in Vleuten. Hier krijg je meer waar voor je geld en is lekker gare kibbeling. En onze kleine meid die net zindelijk is moest plassen, dus gevraagd of zij even naar de wc mocht. Maar helaas dat mocht niet, je raad het al een natte broek.
Heerlijk gegeten en super veel keus. Weten veel van wat ze aanbieden. Leuk zaakje met vriendelijk personeel.
Kleine portie kibbeling besteld ,kost 5,10 euro vond dat aan de prijs en zei dit ook , geen enkele reactie , zei dit nog een keer , weer geen reactie. Oke als het dan ook maar goed is, nou nee , veel gebakken en kleffe meel , heel weinig vis . En ik heb in NL veel vis gegeten , maar dit was veruit de slechtsTe. ik had terug moeten gaan.
Al jaren kom ik graag bij Tom en zijn team. Het assortiment is ruim, vriendelijk personeel, top kwaliteit en service. Mijn persoonlijke favorieten zijn de gegrilde tonijn, gyosa, vistrio en de visschotels. Kortom: een fijne winkel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid