facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Visspecialist Corridor

Adres: Passage 65, 3901 az Veenendaal
Telefoonnummer: 06 13210752
Stad: Veenendaal
Route: Passage 65
Postcode: 3901 az


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Heeren van de Vis Heeren van de Vis 2 km Wat is dit een geweldige vishandel, haring is door een ringetje te halen, lekkerbek e...
Recensies
wij halen hier iedere woensdag vis met ons bedrijf, vorige week zaten we te eten, bleek dat er schimmel op de broodjes zat. de eetlust was weg, alle broodjes weggegooid. we belden en zouden bij de volgende keer gecompenseerd worden. hij gaf ook nog de schuld aan de bakker en dat ze daar niets aan konden doen. volgens mij behoor je daar toch op te letten, het was ook niet 1 broodje. hij beloofde ons de volgende keer te compenseren. woensdag weer geweest, bestelling gedaan en kreeg de rekening, ik vroeg zelf, je zou hier nog iets mee doen, vorige week alles weggegooid. ik mocht de saus bij kibbeling gratis hebben. de 2e kans verprutst op deze manier, wij komen niet meer.
Grote portie kibbeling en bakje vis friet besteld 10 euro afgerekend. Vis friet was net te doen . Maar die kibbeling was niet te eten gewoon gebakken deeg met vis smaakje . En het was ook geen bak van 500 gram . Daarbij werden de klanten die bekend waren eerder geholpen hun bestelling werd aan tafel gebracht en ons waren ze gewoon vergeten we kregen warm en koude stukjes kibbeling in een bij elkaar geschraapt in een bakje Verder liepen de damens alleen maar te giegelen en te ouwehoeren bij wie ze gingen douchen. Heel onprofessioneel. Mijn tip of advies is wil je lekker vis gaan dan gewoon naar Roosendaal op het eind van de hoofdstraat . Voor mij was dit me laatste keer dat ik buikpijn heb gehad van dat gebakken meel kom hier niet meer .
Prima zaak, personeel is altijd vriendelijk en echt gemotiveerd. Prijs is redelijk, men vergeet dat ze je wel kwaliteit bieden. Kibbeling bijv. is altijd lekker zacht, zowel gekruid als ongekruid. Vergeleken met andere viswinkels krijg ik meestal grotere hoeveelheid mee. Wat ik lees over duur en slechte kwaliteit en/of oneerlijkheid herken ik niet. Klinkt meer als beroepsklagen. Dat een klant, die aan tafel eet, iets mag proeven is normaal bij de echte ambachtswinkel - want dat zijn ze. Gisteren kwam ik daar voor een fish&chips tegen sluitingstijd binnen. Maar ik werd gewoon goed geholpen. Dat zie ik de andere winkels in Veenendaal niet doen, die hebben het liefste de deuren om 17 uur al dicht. Enig adviesje: zorg dat je meer dan één pinautomaat hebt dan alleen in dat hoekje. Zo moeten klanten steeds omlopen.
Wij komen al een tijdje bij deze viswinkel. Maar vandaag is toch echt de laatste keer. Vandaag kwamen we langs om een portie kibbeling te eten. Wij vroegen beide om knoflooksaus maar kregen een andere saus, ook was mijn medium bakje slecht gevuld waar je toch 4,50 voor betaald. In de winkel zaten nog meer gasten, een aantal van die gasten kregen diverse malen een stukje stokbrood met een aantal vissalades om te proeven. De rest van de gasten kregen niets. Ook kreeg iemand een gratis portie kibbeling, een vriendin van een medewerkster hoorde we. Ook was die medewerkster zelf ook steeds achter de balie aan het eten, geen gezicht. Ook is de service slechter, bakjes werden bij sommige gasten niet aan tafel gebracht en bij die “vriendin” en nog een aantal wel weer. Ook is de kwaliteit van de kibbeling vaak wisselend. De ene keer is hij erg lekker en de andere keer te vettig en slompig. Wij gaan hier niet meer naar toe. Als de eigenaar en vrouw er zelf staan is het prima, goede service en aardig maar vandaag was het slecht.
Lekkere vis en vriendelijk personeel, ik kom hier graag! weer ;, succes met jullie zaak!
Helaas is hier vorige week een grote brand geweest. De schade is groot. De eigenaar doet zijn uiterste best om zo snel mogelijk weer open te kunnen. Staat bekend om goede kwaliteit vis. Veel keus en goede aanbiedingen. Zeker een aanrader!
Geen negatief verhaal over de visproducten, maar wat mij stoort in deze coronatijd is er worden geen mondkapjes gedragen, zelfs geen plastic handschoenen, alles wordt met blote handen gepakt, dus voorlopig kom ik hier maar niet.
Vandaag weer lekker kibbeling gegeten kan er zo binnen rollen met me rolstoel
Belachelijk duur
Prima visspecialiteiten die zijn naam alle eer aan doet: groot aanbod van diverse gerechten waarin allerlei soorten vis is verwerkt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid