facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Visspeciaalzaak Riedstra

Visspeciaalzaak Riedstra

Info

Lekkerste en verste vis van Lemmer

Adres: Oudesluis 5 , Lemmer 8531 HS, NL
Telefoonnummer: 06 46185300
Stad: Lemmer
Route: Oudesluis 5
Postcode: 8531 HS



op zoek naar gerelateerd: viskraam lemmer, flevovis lemmer
Recensies
Om half acht vis en patat gehaald. De kibbeling was echt bagger slecht, weer opgebakken restant en daardoor moddervet. Slappe hap, friet was redelijk. Zeker geen aanrader dus. En nog duur ook.
Goede locatie direct aan de gracht. Prijs prestatie goed. Vriendelijk personeel.
We aten er 3 keer tijdens onze vakantie. De gebakken vis was heerlijk en de frietjes waren enkele van de beste die ik ooit heb gegeten. Zeer vriendelijke service en redelijke prijzen. Mooi uitzicht vanaf de zitplaatsen buiten.
Helaas moet je hier voorzichtig zijn! Met de platen, waarvan je veel kunt verwachten voor hoge prijzen, zul je zwaar teleurgesteld zijn - en opgelicht! De portie Kibbeling met saus 4,95€ + losse portie friet 2,50€ zijn hetzelfde aantal ca. 8-9 stuks als op de "Kibbeling plate" met een mini salade uit het glas voor 12,50€ worden geserveerd . Op de gemengde schotel voor € 13,75 zijn naast 3x Kibbeling ook nog eens waanzinnig 3x mosselen, 1x klein stukje gebakken vis, 1x garnaal en 1x inktvisring kwijtgeraakt. De dikke frietjes zijn van goede kwaliteit maar veel te zout. Inclusief 2x 0,2l cola lieten we 30€ in de winkel liggen en liepen hongerig verder.
De visspecialiteiten die hier worden aangeboden zijn altijd vers en rijk. Het restaurant heeft zitplaatsen buiten en zit- en staanplaatsen binnen. Ook is er de mogelijkheid om je handen te wassen in het restaurant of in de toiletten. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het uitzicht is direct op de binnenhaven en de draaibrug. Het is leuk om vanaf hier de schepen voorbij te zien gaan. In het seizoen heb je een boxplaats voor de "Hafenkino"
Zeer vers en smakelijk. . raad de kibbeling-schotel aan
Heel lekker gegeten en vooral zit je in de zomer direct aan de gracht heel gezellig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid